data
Seminari

El guió cinematogràfic

José Luis García Sánchez, director i guionista, a més d’un dels noms propis del cinema espanyol va ser, durant molts anys, col·laborador habitual de Rafael Azcona, el guionista més important del cinema espanyol.

García Sánchez presentarà el cicle homenatge amb el qual el Festival REC, en col·laboració amb l’Academia de Cine vol retre homenatge a la figura del desaparegut escriptor i guionista.

Dilluns 27 d'Abril, 16:00h a 19:00h

Auditori Caixa Tarragona

Històries interactives

Ramón Nafría és especialista en videojocs. Ha treballat per revistes del sector com Onez, PC Life, Ociojoven i Anaitgames i com a dessarrollador de jocs per empreses com Gamelot i Digital Legends, desenvolupant un portal de jocs. En l’actualitat, a més a més, és president de la Asociación de Desarrolladores de Ocio Interactivo Digital (DOID).

Raúl Minchinela és l’autor de Reflexiones de Repronto, una sèrie d’Internet de difícil catalogació. A cada episodi, el Doctor Repronto (el propi Minchinela) comenta aspectes de la cultura popular proposant insospitades connexions: els Muppets i el cinema porno, Goofy i el racisme del sud dels Estats Units, etc. Els seus sermons catòdics són, avui dia, el més subversiu que corre per la xarxa.

Dimarts 28 d'Abril, 16:00h a 19:00h

Auditori Caixa Tarragona

Narrant allò no narratiu: documentals i cinema experimental

Santi Fillol va estudiar cinema i arts a la Universidad Nacional de Córdoba i està doctorat en cinema a la Universitat Pompeu Fabra, on també exerceix com a professor de direcció de cine. Fillol acaba d’estrenar la seva primera pel·lícula, Ich bin Enric Marco.

León Siminiani va estudiar Literatura espanyola i Teoria del cinema a Espanya i Direcció cinematogràfica a la universitat de Columbia, Nova York. Ha dirigit diferents curts que han guanyat nombrosos premis a festivals. El seus treballs es mouen entre la ficció (Archipiélago) i un territori més propi de l’assaig (Digital, Tránsito).

Dimecres 29 d'Abril, 16:00h a 19:00h

Auditori Caixa Tarragona

La narració seriada: la TV

David Muñoz és guionista de cinema, televisió i còmic, i ha dirigit el programa de televisió Noche sin tregua de Paramount Comedy. Ha escrit guions per directors com Guillermo del Toro i per sèries de televisió com La hora chanante o El comisario. Alguns dels seus còmics són Miedo, La casa de los susurros o el més recent, Sordo.

Borja Cobeaga va estudiar Comunicació Audiovisual a la Universidad del País Vasco y ha dirigit els curts La primera vez, Limoncello y Éramos Pocos, que va estar nominat a l’Oscar. També ha treballat a televisió dirigint entre d’altres el mític programa d’humor Vaya Semanita a ETB.

Dijous 30 d'Abril, 16:00h a 19:00h

Auditori Caixa Tarragona

Informació d'incripcions

2 crèdits de lliure elecció

Matrícula del 18 al 24 d'Abril a www.urv.cat, a través de la intranet de l'estudiant, apartat "Oferta de crèdits de lliure elecció", posant el codi de l'activitat: 803117 o fins que s'exhaureixin les places.

  • Preu URV: 25€ /Preu amb recoinexement de crèdits: 45€
  • Persones alienes a la URV, sol·licitant inscripció a info@festivalrec.com: 30€
Programa per dies
ABRIL - MAIG 2009

DS

DG

DL

DM

DX

DJ

DV

DS

1
2
Spots
Prèviament a REC ...
logo festivalrec