The limits of consent

FITXA

25 de novembre

20h// Teatre Tarragona

Director/ra: Michael Keerdo-Dawson

80′ Estònia, 2022.

VOSAng i Cat

SINOPSI

L’Anna és una experta en tecnologia i seducció que assisteix a homes menys ‘destres’ en aquesta pràctica, donant-los suport per connectar amb dones solitàries als bars cool durant les fredes nits de Tallinn. Controla el joc del sexe i de l’amor com una professional, sap què dir per manipular qualsevol per a que faci allò que ella vol (o consenti allò que ella vol). Però la vida amorosa de l’Anna està molt lluny de ser perfecta.

 Aquesta moderna Cyrano de Bergerac ens ofereix la possibilitat de decidir el curs de la trama. Les teves decisions conduiran la història cap a un final que encara no està resolt, creant un sistema democràtic de narració. Quin fenomen narratiu sorgirà com a resultat? Depèn de tu.

 Michael Keerdo-Dawson, cineasta britànic establert a Tallinn, proposa una aventura tant al públic com als seus personatges, que evolucionaran en funció de com es desenvolupi la trama. Un recurs fascinant per desenvolupar el nucli de la història: com el sexe ajuda a reparar les nostres ànimes o només és una eina al servei del nostre desig de connexió. De vegades podem pensar que és el camí per assolir l’amor o potser només és un joc de dinàmiques de poder.

 Anna ajuda la gent a triar les paraules precises i prendre decisions. L’ajudarem a prendre les decisions adequades?

 “Els límits del consentiment” no és només una pel·lícula interactiva, és un drama psicològic audaç i atractiu sobre l’amor, el sexe i el control. Moltes opcions, molts dubtes. No és aquest un dels principals reptes actuals?

 World Premiere a Tallinn Black Nights_Rebels with a Cause

Estrena a Espanya

THE LIMITS OF CONSENT