MIRA’M

MIRA’M

Una de les iniciatives amb més incidència en el teixit de la ciutat és, sens dubte, el Projecte Educatiu MIRA’M. Desenvolupat amb la col•laboració de diversos agents, és una de les iniciatives més antigues del Festival, car es du a terme des de la segona edició, el 2002. Es tracta d’una sèrie de projeccions per estudiants d’institut, centrades en afavorir la creació de nous públics i en la discussió de diverses temàtiques d’interès. En finalitzar les projeccions, els alumnes tenen l’oportunitat de conversar amb membres de l’equip de la pel•lícula en un debat dinamitzat. Es tracta d’un activitat oberta a tots els professors i alumnes de secundària de la comarca del Tarragonès i des del 2019 a centres de formació amb alumnes amb capacitats diverses.

Al llarg d’aquests anys, més de 5.000 alumnes de tots els IES de la comarca han passat per les sessions del Mira’m, compartint experiències, inquietuds i emocions amb creadors, especialistes i convidats especials, generant moments que perduren en la seva memòria.

Recolzat per l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona, el projecte també compta amb la col•laboració del Consell Comarcal del Tarragonès, que fa d’enllaç amb els IES de la comarca, així com els proporciona els transport per aquells que no venen des del centre de la ciutat. Entre els col•laboradors també es podrien comptabilitzar les entitats que participarien al debat, i els professors dels IES, que ajudarien a seleccionar les temàtiques a tractar.

MIRA’M al KESSE

ESPAI KESSE

Enguany el REC i l’espai Jove Kesse s’alien per portar el MIRA’M a tota la ciutadania durant tres divendres del mes de novembre. Podràs gaudir de la projecció de tres pel•lícules diferents i punyents que segur que no et deixaran indiferent. En acabat de la projecció, podràs participar en un debat obert.