Primer Test

PRIMER TEST

Primer Test és el work-in-progress del RECLab, amb una selecció d’entre 7 i 10 obres, en diverses fases de postproducció i amb convocatòria oberta a produccions espanyoles (o coproduccions). Les obres seleccionades es presenten davant un reduït grup d’experts internacionals (programadors, agents de venda o membres de la indústria), que departiran amb els seus autors els millors camins per a la finalització de la seva obra.

L’organització intenta crear un espai acollidor i de confiança per a generar converses reflexives i positives en un moment clau per a la seva producció. Amb una fórmula col·laborativa, s’intenta cuidar als seus creadors, per a ajudar-los a prendre bones decisions.

Primer Test amb una àmplia xarxa de col·laboradors i premis, ajuda a la finalització de les obres i potencia l’entrada d’aquestes en el circuit internacional.

Organitzat i amb el suport de:

ELS PREMIS

Premi International Deluxe, inclou la producció del Master DCP OV amb la versió original, el Master DCP Version File amb la versió amb subtítols en anglès, així com dues projeccions al seu teatre i el lliurament de la pel·lícula als festivals que siguin seleccionats durant un any, i la generació dels KDM necessaris per a la promoció de la pel·lícula.

Premi National Deluxe, inclou la producció del DCP OV Master amb la versió original, el DCP Version File Master amb la versió amb subtítols en anglès, i el ProRes sRGB Master, i dues projeccions de la pel·lícula per a programadors i premsa a la seva sala.

Premi individualitzat de seguiment i prova de projecció, consisteix en la realització d’una prova de projecció a Tarragona, prèvia a l’estrena de la pel·lícula, amb un públic preseleccionat. Durant sis mesos, un expert en estratègia de màrqueting i distribució farà el seguiment de la posada en marxa del projecte.

Premi Málaga Work in Progress, consisteix en la selecció directa i participació del projecte premiat al Màlaga WIP 2022.

Premi CineMart per Catalan Films, inclou una acreditació per participar en activitats de la indústria i en el mercat de coproducció Cinemart, al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam.

Premi Tallinn Industry International WIP, consisteix en la participació en l’International WIP del Baltic Event que se celebra durant el festival Tallinn Black Nights (Estònia). Enguany, el projecte MAMÍFERA (Liliana Torres) ja ha estat seleccionat per aquest guardó.

Premis Primer Test 2023

premi internacional deluxe 2023

LAS MUERTES DE CHANTYORINTI

Dirigida per Hermes Paracuello

PREMI NACIONAL deluxe

DIARIO DE MI SEXTORSIÓN

Dirigida per Patricia Franquesa

Premi seguiment individualitzat

MAMÍFERA

Dirigida per Liliana Torres

Premi Málaga Work in Progress

EL ASPIRANTE,

Dirigida per Juan Gautier 

Premi CineMart Catalan Films

THE HUMAN HIBERNATION PROJECT

Dirigida per Anna Cornudella

Premi Tallinn Industry International WIP

MAMÍFERA

Dirigida per Liliana Torres