Contacte

Contacta’ns!

fAQ

Et donem les respostes

Com treiem les entrades?

Per treure les entrades heu d’entrar a la pel·lícula que voleu veure i clicar el botó de comprar. Us redirigirà a la tiquetera per tal de poder efectuar la compra de l’entrada i també podreu triar el nombre d’entrades que voleu.

Si volem bescanviar els abonaments, què fem?

Quan compreu el vostre abonament, rebreu un codi numèric per bescanviar per la vostra entraqda a la peli que vulgueu. Per fer-ho heu d’anar a la pel·li que voleu veure, clicar comprar i us apareixerà un camp on posar el codi, poseu-lo i clicar compar. L’entrada us sortirà a zero i ja està tot.

Tenim una acreditació, com ho bescanviem per entrades?

Tal com hem explicat, a la qüestió anteiros. Heu fer exactament el mateix, triar la pel·li, clicar comprar, introduir el codi i comprar. Això és tot.

Com podem canviar una entrada per un altra sessió?

Si heu comprat una entrada per una sessió i voleu anar a un altra o canviar la pel·lcícula que voleu veure, heu d’enviar un correu a taquilles@festivalrec.com amb la peli que heu comprat i quina voldrieu veure i us ho bescanviarem. s’enviarà per correu o bé es passarà per les taquilles.

Les nostres sales

Teatre Metropol

El teatre Metropol és una de les principals sales de teatre cobertes de la ciutat de Tarragona ubicat a la Rambla Nova i consta de vora 500 localitats. És una obra modernista del 1908, de Jujol amb influències clares de Gaudí.  

Teatre Tarragona

El Teatre Tarragona, està ubicat al ben mig de la Rambla Nova, un dels centres neuràlgics  de la ciutat amb un aforament de quasi 700 localitats. És un teatre a la italiana amb platea i amfiteatre.

Teatret del Serrallo

El Teatret del Serrallo es troba ubicat al bell mig del barri pescador i mariner de Tarragona. Amb prop de 100 localitats és un espai acollidor amb una terrassa on contemplar les espectaculars vistes del port de pescadors i el mar Mediterrani.

CaixaFòrum

Centre cultural gestionat per la Fundació “la Caixa”. Pensat per a tots els públics, ofereix exposicions temporals, cinema i una àmplia oferta cultural, artística i educativa. És el centre de les projeccions prèvies del Festival REC que s’ofereixen cada dijous del mes de novembre.

Espai Kesse

Adreçat principalment a joves d’entre 12 i 35 anys, però les diverses activitats i iniciatives que es fan estan obertes a tots els públics. A l’edifici, situat a l’antiga Facultat de Químiques i Lletres de la URV, es duen a terme activitats com els programes de cinema del Festival REC.

Museu d'Art Modern de Tarragona

creat el 1976 per promoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani i, així mateix, per conservar i mostrar el patrimoni artístic i compartir-lo amb la comunitat. Acull el programa de cinema RECXics del Festival REC.