Acció play

ACCIÓ PLAY

PLAY Acció Cultural és una entitat cultural sense ànim de lucre, amb més de dues dècades d’història, que va néixer amb la intenció de promoure la cultura, obrint nous espais per als creadors. Les seves accions se centren principalment, en l’àmbit audiovisual, promovent el nou talent i noves formes de creació.

Si bé la seva activitat anual principal és l’organització del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona, fundat en 2001, la seva labor es duu a terme durant tot l’any amb un treball constant, coherent i continuat, amb diverses activitats, d’organització directa o en col·laboració amb altres entitats, en l’àmbit ciutadà, estatal, o fins i tot en activitats d’abast internacional.

Les seves accions compten amb l’aval de la coordinació i participació en diversos projectes col·lectius a escala internacional en els últims anys, amb el suport de Creative Europe, Erasmus + entre altres institucions.

Nèix amb la intenció de promoure la cultura, obrint nous espais per als creadors. Les seves accions se centren principalment, en l’àmbit audiovisual, promovent el nou talent i noves formes de creació.