XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

MiniREC

Des del 2017, i amb la col·laboració del Festival Minipop, el MiniREC agrupa un seguit d’activitats i pel·lícules pensades per a tots els públics amb el clar objectiu d’apropar el festival al públic més familiar. Gaudir d’una bona pel·lícula, parlar amb el director, participar d’un taller cinematogràfic o aprendre que sobre l’audiovisual són algunes de les activitats que inclourà el MiniREC. No es tracta de programar específicament pel públic infantil sinó més aviat d’incloure dins la programació pel·lícules que apropin el mon adult i l’infantil, compartint una història i una experiència.  Fer que adults i petits gaudeixin conjuntament del festival i s’endinsin dins el mon del cinema. En definitiva viure i compartir la cultura entre diferents generacions.

Amb la col·laboració de:


Privat: Afterlife

Director Willem Bosch
Country Països Baixos // Language VO Neerlandès Sub. Català // Any 2019 // Durada 93’
Càsting Ben Abelsma, Lionel Almeida, Jan-Paul Buijs

A partir de 10 anys

Sam és una noia de 14 anys que viu feliç amb la seva família en un petit poble holandès. Després de la mort de la seva mare, Vera, el seu món canvia radicalment trobant-se de cop immersa en l’edat adulta, havent de cuidar dels seus germans i portant tot el pes de la logística familiar. Fins que de sobte, tot torna a canviar.

Entre la vida i la mort, la realitat, la imaginació i els records, Afterlife reflexiona sobre les relacions humanes des d’una òptica irònica. Amb pinzellades de comèdia i un to optimista que apel·la constantment a les emocions, aquesta obra tan singular és el viatge de la Sam al món adult, on s’enfronta per primera vegada al sentit de la vida, la solitud, els secrets i les aparences de la burgesia.

Canviaria alguna cosa si poguéssim tornar enrere?

Estrena a Espanya

  • Dijous 3 // 15:00TEATRE TARRAGONA

Privat: Strike

Director Trevor Hardy
Country Regne Unit // Language VO Anglès Sub. Català // Any 2018 // Durada 100'

A partir de 5 anys

Mungo és un talp que seguint la tradició familiar ha de començar a treballar de miner. Però el seu somni és ser futbolista i participar al Mundial. Quan un gàngster amenaça amb apoderar-se de la mina i arruïnar la ciutat, Mungo ha de trobar la manera de protegir la seva família i la seva habilitat amb la pilota serà imprescindible per aconseguir-ho.

Strike, feta amb la tècnica d’animació stop motion, aconsegueix unes animacions precioses, que visualment la fan una meravella. Una pel·lícula amb un gran sentit de l’humor, ironia britànica cent per cent, que ens demostra que val la pena seguir lluitant per aconseguir els nostres somnis, per impossibles que semblin. Ideal per compartir amb els més petits de la casa.

  • Dilluns 7 // 12:00TEATRE TARRAGONA

Privat: Ma famille et le loup

Director Adrià García
Country França i Bèlgica // Language VO Francès Sub. Català // Any 2019 // Durada 90'
Càsting Carmen Maura, Pierre Rochefort, Bruno Salomone

A partir de 6 anys

Hugo, un nen parisenc de 9 anys passa les vacances d’estiu amb els seus cosins a qui amb prou feines coneix, a casa la seva àvia, Sara. Mentre van fent pinya, entre històries i jocs descobreixen que el llop, una al·legoria de la mort, amenaça amb emportar-se l’àvia. A partir d’aquest moment s’ organitzen per salvar-la, convertint les vacances en una aventura única. 

La combinació d’animació i realitat, l’encantador i extravagant personatge de l’àvia, interpretat per una gran Carmen Maura, els colors i l’olor d’estiu fan d’aquesta pel·lícula una entranyable historia, plena de tendresa. Una trobada familiar entorn a la casa pairal que omple d’alegria, nostàlgia, aventura i vida la vella casa de la campanya francesa. I és que els estius de petits son inoblidables

  • Dimarts 8 // 12:00TEATRE TARRAGONA

Fight Girl (Vechtmeisje)

Director Johan Timmers
Country Països Baixos // Language Alemany Sub. al Català i al Castellà // Any 2019 // Durada 84'
Càsting Aiko Beemsterboer, Imanuelle Grives, Hilde de Baerdemaeker

NOMÉS A FILMIN DEL 9 AL 16 DE DESEMBRE

La Bo, una nena de dotze anys, és una lluitadora de kickboxing amb talent però amb massa temperament. A més està distreta per les constants discussions dels seus pares, que estan en el ple procés de divorci. La Bo necessita aprendre a controlar les seves emocions i, al mateix temps, acceptar el fet que no es pot controlar tot.

+7