Bases Primer Test 2023

La desena edició del Primer Test se celebrarà del 23 al 25 de novembre de 2023. Els projectes en postproducció que hi vulguin participar es podran presentar a la convocatòria fins al 2 d’octubre de 2023.

El Primer Test ofereix un espai de desenvolupament i d’assaig per a projectes cinematogràfics en fase de postproducció que busquin rebre l’assessorament d’una acurada selecció d’experts internacionals. Durant dos dies, productors, programadors i agents de venda internacionals es troben a porta tancada a les jornades d’indústria del Festival REC per aportar la seva experiència, i així afavorir l’èxit i l’entrada al mercat internacional de les obres de directors/es i productors/es emergents.

Des del 2014 el Primer Test ha col·laborat amb el llançament de produccions que han tingut un pes important en la cartografia cinematogràfica contemporània. Títols com Destello Bravío (2020), Les dues nits d’ahir (2019), Ojos Negros (2018), Júlia Ist (2017), Trinta Lumes (2017), Letters to Paul Morrisey, Ana de día (ambdues 2016) o Con el Viento (2015) han trobat en el Primer Test una oportunitat per a continuar fent créixer els seus projectes, obtenint espais de projecció i reconeixements a altres mercats i festivals internacionals.

El Primer Test t’ajuda a prendre bones decisions sobre el futur de les teves propostes cinematogràfiques i a construir una xarxa de contactes dins d’un mercat en constant transformació

El Primer Test és un projecte del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona (PLAY Acció Cultural), amb el suport d’ACE i ICAA, Pla re Recuperació, Recuperació i Resil·lència i NextGenerationEU i la col·laboració de Catalan Films, Deluxe, el Festival de Cinema Independent de Barcelona, el Festival de Málaga, el Cinemart Rotterdam i el Tallinn Black Nights Film Festival.

La novena edició del Primer Test se celebrarà de 23 al 25 de novembre de 2023. Els projectes en postproducció que hi vulguin participar es podran presentar a la convocatòria fins al 2 d’octubre de 2023.

Consulta aquí les bases del Primer Test 2023 i participa-hi!

Organitza:

Amb el suport de:

Col·laboren: