Sis Dies Corrents (Metropol)

La pel·lícula relata una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat dels afores de Barcelona. Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir Pep, que es jubila. Però Valero considera que Moha “no dona el perfil”, i la cinta ens endinsa així en els prejudicis racials d’aquest personatge, que dubta que els clients acceptin que un treballador originari del Marroc entri a casa seva.

Formada per sis capítols que narren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació, cada capítol correspon a un dia de la setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s’estableix entre els protagonistes i els clients que han sol·licitat els seus serveis.

Aquesta és una bona ocasió per a gaudir, un cop més, d’una pel·lícula que posa en relleu els objectius del Festival REC de mostrar les realitats del món que ens envolta a través de mirades que neixen de la proximitat i que tenen, al mateix temps, un esperit universal.