Els dies festius i el cap de setmana, els espectadors podran gaudir de sessions de cinema i en acabar podran fer un vermut, inclòs al preu de l’entrada.
Ramona es troba de casualitat en un bar amb Bruno, un home carismàtic i excèntric. La conversa flueix i les birres cauen una darrere l’altra. Acaba de tornar a Madrid, i vol començar de zero amb el seu xicot en la seva relació perfecta. Això només ha estat un respir (i una mica de flirteig) per afrontar relaxada el càsting a què es presenta demà. Qui s’esperaria que Bruno seria tan important l’endemà?
Una de les sorpreses del RECLab 2021 —al mateix temps, una de les apostes més arriscades— i estrenada mundialment al prestigiós festival de Karlovy Vary, RAMONA és més que el debut com a actriu de Lourdes Hernández (Russian Red). RAMONA és una refrescant comèdia romàntica, amb un toc arty i contemporani, sobre com aprendre a ser una mateixa. També és la fulgurant i inesperada aparició d’Andrea Bagney que, tocant temes clàssics com la necessitat de seguir el batec del nostre cor i els senyals de la nostra intuïció, s’erigeix en una veu pròpia, plena d’ironia i escassa de complexos, dins l’escena espanyola.
Guardonada al Primer Test 2021 del Festival REC amb el Premi Málaga Work In Progress i el Premi Deluxe Nacional.
La projecció comptarà amb la directora, Andrea Bagney
Rosa és l’estrella de la seva empresa, la que treballa més i menys es queixa. Fins que un dia explota. Cansada dels objectius impossibles que li marquen els seus caps i afectada per la recent notícia de la mort del seu avi, destrueix el seu ordinador i se’n va de la ciutat per tornar al seu poble, a les seves arrels.
No cada dia tenim l’honor de presentar una pel·lícula pionera en el seu estil, però aquest és el cas de Los Demonios de Barro, la primera pel·lícula portuguesa a utilitzar l’apreciada tècnica de l’stop-motion. Després d’una celebrada estrena al Festival d’Annecy —on només arriben les millors propostes— aterra a Tarragona aquesta pel·lícula preciosa, que pren inspiració en l’art ceràmic portuguès però també de les llegendes i el folklore. La tradició i modernitat es tornen a donar de la mà en una obra única a la seva espècie.
Estrena a Catalunya
Astronauta, agent forestal, dibuixant de còmics; Raquel té moltíssims reptes abans de ser mare. De fet, estaria millor de festa, més que no pas perdent hores al bany. Però ara és tard per ignorar-ho (o no?).
Lliurement inspirada en la premiada novel·la gràfica Fallteknikk, d’Inga H.Saetre, i amb una galeria de personatges carismàtics i hilarants, NINJA BABY és una proposta divertida i commovedora sobre com de ràpid s’ha de madurar davant d’un embaràs que no s’espera. Amb tocs d’animació, que subratllen el to gamberro del film, presenta els dubtes, les renúncies i els canvis sobtats durant l’actual època de major desenvolupament personal i, paradoxalment, la més fèrtil. I ho fa d’una manera desinhibida, contemporàniament feminista i brillant.
Millor Comèdia Europea de l’any als Premis de l’Acadèmia Europea.
Estrenada al Festival de Berlín
Francesca és una artista plàstica de Barcelona que viu la vida com el seu art: amb absoluta llibertat, a través de l’experimentació i esperit juganer. Quan la seva filla Djuna deixa casa seva per anar a viure a Berlín, Francesca s’embarca en un viatge per saber qui és i que necessita en aquest nou estadi de la seva vida, més enllà del que s’esperi d’ella, i d’una dona de la seva edat. El primer pas, obrir-se un compte a Tinder.
La intrèpida Alba Sotorra —vella amiga del festival— s’allunya aquest cop de conflictes globals per anar a una historia més íntima i pròxima, però no menys profunda. A través de la complicitat de la seva amiga Francesca, Sotorra proposa qüestions sobre l’elecció lliure de ser un mateix, el pes de la societat que ens envolta o el paper de la dona en la societat actual, més enllà dels rols de mare i parella. Un bonic i tendre retrat humà de com es configura qui som i ser capaços de traçar el nostre propi camí.
La projecció comptarà amb al protagonista, Francesca Llopis