Sedimentos

Visibles

Així com la Terra, el nostre interior està format per diferents capes i estrats, que van forjant la nostra identitat i relaten la nostra història de vida.Quines circumstàncies intervenen en aquest procés i ens converteixen en qui som avui? Poden el pas de el temps i els fenòmens externs alterar la nostra essència més pura?

Magdalena decideix celebrar el seu 25 aniversari a Puente de Alba, un diminut poble a la muntanya lleonesa que la va veure créixer, abans de marxar a Barcelona i iniciar la seva transició de gènere. Emprèn el viatge al costat de cinc companyes d’I-Vaginarium, un grup de dones transsexuals amb qui compartirà una intensa setmana en insòlits paratges naturals, explorant els secrets de la seva pròpia personalitat, buscant respostes sobre allò que les uneix i aprenent a bregar amb la diferència.

Una història sobre l’empatia, un pols entre la individualitat i la necessitat de pertinença. Una radiografia col·lectiva en present, que mira al passat i es projecta al futur, celebrant l’extraordinària possibilitat de ser úniques i irrepetibles.

Premis: Festival de Málaga: Secció oficial documentals 2021