Screnning Test REC 2022

ETS CAPAÇ DE GUARDAR UN SECRET?

Per primera vegada, el RECLab obre les portes al públic tarragoní. El pròxim 4 de desembre a les 18 hores, el Teatret del Serrallo serà l’espai d’una nova activitat que duu el nom d’screening test (projecció de prova). Aquesta oferirà l’oportunitat de conèixer el cinema «en cru» a partir d’una pel·lícula encara no estrenada, participant del laboratori d’acompanyament Primer Test.

El Primer Test, pels qui encara no el coneguin, és un espai de desenvolupament i d’assaig per a projectes cinematogràfics en fase de postproducció, que va iniciar-se ja fa 9 anys en el marc del Festival REC. Durant dos dies, i a porta tancada, programadors/es i agents de venda internacionals veuen i aconsellen fins a 8 projectes fílmics, obres de directors/es emergents, per mirar d’afavorir l’èxit i l’entrada al mercat cinematogràfic internacional. L’objectiu de l’screening test és obrir aquestes portes per tal que el públic de la ciutat pugui conèixer de prop les activitats d’indústria i descobrir tots els processos i qüestionaments que hi ha darrere d’una producció cinematogràfica, especialment abans que aquesta s’estreni. 

La sessió, de durada aproximada de dues hores, comptarà amb la participació de part de l’equip de direcció i producció del film, així com d’Álvaro Vega, fundador de l’agència de màrqueting i comunicació Doble Sentido, responsable de la promoció de 150 pel·lícules i de 2 candidatures espanyoles als premis Òscar. Vega s’encarregarà de dinamitzar la jornada i de recollir les impressions dels assistents a la sala, que seran partícips d’una experiència pionera i única a l’Estat espanyol. El feedback del públic servirà a les i als creadors/es del film a pensar en les seves audiències abans d’iniciar un recorregut en el circuit de festivals cinematogràfics -nacionals i internacionals-, a més d’arribar a les pantalles dels cinemes.

Aquells/es que vulguin participar d’aquesta innovadora experiència cinematogràfica –completament gratuïta i amb aforament limitat– hauran d’omplir el següent formulari, especificant les seves dades de contacte i els seus interessos i motivacions per assistir a la projecció:

Alhora, serà requisit indispensable signar un contracte de confidencialitat el mateix dia de l’activitat, per tal d’assegurar que res del que hagin vist surti de la sala de cinema. Vols formar part d’una activitat pionera i conèixer què hi ha a la rereescena d’una pel·lícula? Ets capaç de guardar un secret?

Per a més informació o dubtes, podeu escriure’ns a industry@festivalrec

Organitza

logo rec cinema tarragona

Amb el suport

accion cultural rec tarragona
diputacio tarragona rec
sessions vermut rec