festival de cinema de tarragona

festival de creació audiovisual de tarragona

data
boto actes boto seleccionats boto programa boto programa boto noticies
miram
del 22 al 25 d'abril a les 16:00h
Auditori Caixa Tarragona imatge actes

Audiovisual&Digital

La influència digital en l’audiovisual actual

Després d’uns quants anys parlant de la revolució digital i la democratització del mitjans de producció audio-visual, encara continuen apareixent noves propostes creatives i tecnològiques que sacsegen i renoven un panorama en continu canvi i reestructuració. Però a aquestes alçades, com han afectat al fet audiovisual totes aquestes innovacions i aportacions tècniques? Des de noves formes de distribució i exhibició de continguts, fins a variacions en la pròpia natura del fet i el llenguatge audiovisual, el seminari farà una aproximació a la realitat actual en aspectes com el cinema, la publicitat, la producció o la distribució de continguts. Creadors destacats de l‘àmbit del cinema, la publicitat i la comunicació via internet ens il.lustraran sobre aquests conceptes.

PROGRAMA

Dimarts 22

El nou audiovisual de l’era digital

16:00 h

José Luis de Vicente (Art Futura)

Periodista i comissari especialitzat en cultura digital, art i tecnologia. Un dels responsables d’Art Futura, festival de cultura i creativitat digital.

17:30 h

Felipe G. Gil (Zemos98)

Creador audiovisual i membre del col.lectiu sevillà Zemos’98, organitzador del festival audiovisual Zemos’98 que enguany celebra la seva 10ª edició.

Dimecres 23

Distribució digital: Internet i sales

16:00 h

Jesús Regueira

Guionista, productor i director de projectes audiovisuals.

Sidney Borjas

Portaveu del Projecte CINNEO (Plataforma Digital de Continguts Audiovisuals).

17:30 h

Hector Milla (Balzac TV)

Consultor en projectes d’innovació i mitjans digitals i creador de balzac.tv i de hectormilla.com, videoblog professional sobre innovació audiovisual i televisió 2.0.

Dijous 24

Noves fronteres de l’animació

16:00 h

Pedro Rivero (La crisis carnívora)

Director del llargmetratge “La crisis carnívora”, l’animació del qual ha estat realitzada per Nikodemo, els creadors de Cálico Electrónico, i guionista de llargs i curts d’animació.

17:30 h

Alberto González

Guionista i creador audiovisual, se serveix sovint d’eines com el flash en els seus premiats treballs d’animació. La seva obra pot veure’s a queridoantonio.com.

Divendres 25

La influència digital al cinema i la publicitat

16:00 h

Xavi Caparrós (Double You)

Director creatiu de l’agència de publicitat 2.0 experta en Internet Double You, l’agència referent de la creativitat interactiva a Espanya.

17:30 h

Jaime Rosales

Director de cinema. És autor de “Las horas del día” i “La soledad”, premiada amb el Goya 2008 a millor pel.lícula i millor direcció. Ja ha rodat la seva tercera pel.lícula, encara inèdita.

logo festivalrec