festival de cinema de tarragona

festival de creació audiovisual de tarragona

data
boto actes boto seleccionats boto programa boto programa boto noticies
Curts Tarragona
LIVE AV

La Màquina de Turing (BCN)

dimecres 23 d'abril a les 00:00h
Camp de Mart

La música electrónica en directe fa de fil conductor per a un petit univers personal construit a base de metàfores visuals, atmosferes sonores i emotivitat a les veus. Amb un rerefons crític i compromès, la curiositat i la voluntat d'experimentació fan del live de La Maquina de Turing un laboratori d'improvisació i investigació audiovisual trepidant.

OCULAR MOVEMENT

Ocular (BCN/TGN)

dimecres 23 d'abril a les 01:30h
Camp de Mart

Ocular és el resultat de la fusió d'Octavi Lobo (cienwatios) i Christian Schörmer (testphase). Ens presenten una proposta que mescla els ritmes més eclèctics de la electrónica contemporània, amb una bateria de paisatges pseudo-vectorials carregats de poesia, tit-bits, descomposicions algorítmiques i estructures de-concretes.

UN CRIM PASSIONAL

Rose Kowalski + Peter Loveday (BCN)

dijous 24 d'abril a les 00:00h
Camp de Mart
Imatge REALTIME

Existeix la perfecció? Fins on estem disposats a arribar per aconseguir allò que desitgem? Amb el pretext de la construcció d'una casa de vidre en primer pla, de l'art com a rerafons sempre present, veiem com es confonen les barreres entre el que és real i el que no ho és, com el desig artístic es confon amb el desig emocional, com se'ns resolen uns dubtes, se'ns en generen uns altres. Tot plegat com les parets de la casa que s'està construint.

Passió, art, crim, (crim?), dubtes, desig i arquitectura. Un còctel deconstruit -paraula de moda per una proposta moderna - acompanyat per l'ocasió de la suggerent música en directe de Peter Loveday.

TIME STRETCHING

Concomitance (BCN)

dijous 24 d'abril a les 01:30h
Camp de Mart

El misstage de "Time Stretching" neix de la nostra preocupació per la relació de l'arquitectura amb altres arts, aquest no parteix d'un argument construït a través d'un discurs, sinó d'una forma no conceptual, suscitant emociones mitjantçant imatges i sons.

MISIÓ 1977, EL CONTINGUT DEL DISC D'OR

Mitos + Sys ex (MALLORCA)

divendres 25 d'abril a les 00:00h
Camp de Mart

Planeta Mometrón. octreno 258'132. Un misteriós paquet provinent, segons informen d'un temps futur arriba a les meves mans. En el seu interior trobo un manual i un sofware específic per a visionar un contingut audiovisual, firmat per el Dr. Omarkatic. (...)

PSM 2.0.

Producciones Sol de Mexico (VALENCIA)

divendres 25 d'abril a les 01:30h
Camp de Mart

Aquesta experiència neix de la connexió entre música i vídeo, i s'alimenta d'influencies electróniques innovadores. El resultat és un viatge a través de la fusió entre el cinema i la electrónica des del ambient, IDM, downtempo per a exposar la seva própia visió del món actual mitjançant la mescla de sons electrónics i composicions visuals.

EMBRYO

F*ck Vision

dissabte 26 d'abril a les 00:00h
Camp de Mart
Imatge REALTIME

Embryo és un espectacle visual acompanyat d'una música de fons que compassa els ritmes i sorolls de les imatges.
Embryo és una evolució de la més mínima expressió de vida fins la més avançada forma tecnològica como son els robots. Passant per la comunicació no verbal dels éssers vius i un toc estètic propi.

logo festivalrec