festival de cinema de tarragona

festival de creació audiovisual de tarragona

data
boto actes boto seleccionats boto programa boto programa boto noticies
Curts Tarragona

PROJECCIÓ: Dimarts 22 a les 22:30h

TRES DÍAS

Direcció:

F. Javier Gutiérrez

Intèrprets:

Víctor Clavijo, Mariana Cordero, Eduard Fernández

Duració:

93'

Any:

2008

Gènere:

Thriller fantàstic

Sinopsis:

Què faries si el món s’acabés en 72 hores? L’ONU anuncia que un gegantesc meteorit s’estavellarà contra la Terra. La desesperació i el caos recorren el planeta. A un poble perdut, Ale, un jove frustrat, decideix passar els seus últims dies emborratxant-se. Però els seus plans canviaran de cop quan es vegi obligat a ajudar la seva mare a protegir els quatre fills del seu germà davant l’arribada de Lucio, un sospitós desconegut.

PROJECCIÓ: Dimecres 23 a les 22:30h

SUPERMARKET

imatge actes

Direcció:

Ferran Calvó

Intèrprets:

Javier Álvarez, Teresa Brunet, Verónica Urraca

Duració:

84'

Any:

2007

Gènere:

Experimental

Sinopsis:

13 persones es tanquen en un supermercat amb la intenció de rodar una pel·lícula de ficció. Hi ha 2 actors principals i un equip tècnic. A través de walkie-talkies, els guionistes van marcant als actors en rigorós directe que és el que “han de fer” durant la seqüència. La història de Supermarket, es va construint al moment i sense seguir cap patró ni norma establerta pel cinema narratiu convencional. Ningú sap què pot passar.

PROJECCIÓ: Dijous 24 a les 22:30h

PAS A NIVELL

imatge actes

Direcció:

Pere Vilà i Barceló

Intèrprets:

Marc Homs, Maite Buenafuente

Duració:

103’

Any:

2007

Gènere:

Drama

Sinopsis:

La cinta narra la història d’en Marc, un jove que no sap com afrontar la seva vida en sortir de la universitat. Sense cap somni concret, es deixa endur per l’apatia i la frustració que el fan acceptar una curiosa feina al poble coster on viu la seva àvia. La relació que s’estableix entre ells farà que Marc sigui conscient de la necessitat de prendre les seves pròpies decisions. Un retrat intimista sobre el fet de fer-se gran.

PROJECCIÓ: Divendres 25 a les 22:30h

LA CRISIS CARNÍVORA

Direcció:

Pedro Rivero

Animació:

Nikodemo Animation

Duració:

80’

Any:

2007

Gènere:

Comèdia negra

Sinopsis:

Què passaria si els animals heretessin la terra? Bé, d’acord, el lleó seguiria sent el rei. Però qui serien els seus ministres? I el eu exèrcit? I com funcionaria el sistema educatiu? Tots aquests dubtes i molts altres tenen la seva resposta en aquest llargmetratge, el primer realitzat íntegrament en animació flash per a la gran pantalla. Una comèdia disbauxada que llença una mirada àcida sobre els nostres pactes de convivència.

PROJECCIÓ: Dissabte 26 a les 20:00h

BIENVENIDO A FAREWELL-GUTMANN

imatge actes

Direcció:

Xavi Puebla

Intèrprets:

Ana Fernández, Lluís Soler, Adolfo Fernández

Duració:

98'

Any:

2008

Gènere:

Comèdia negra

Sinopsis:

En Ruiz ha mort. L’àrea de recursos humans de Farewell-Gutmann ha perdut el seu director, però els subordinats no el troben a faltar. En la cursa per la successió, l’Adela vol el reconeixement que el masclisme de Ruiz li ha negat. Lázaro la menysprea professionalment però intenta endur-se-la al llit. Fernando no té l’autoestima necessària. L’arribada d’un directiu de la central per a triar el nou cap, canviarà per sempre les relacions entre ells.

Curts Tarragona

PROJECCIÓ: Dimarts 22 a les 20:00h

2na PROJECCIÓ: Dissabte 26 a les 22:30h

L’INTERIEUR

Direcció:

Alexandre Bustillo & Julien Maury

Intèrprets:

Béatrice Dalle, Alysson Paradis

Duració:

80'

Any:

2007

Gènere:

Terror

País:

França

Sinopsis:

Sarah, una jove vídua embarassada, està sola la nit de nadal. De sobte, una estranya truca a la porta. Sarah no la deixa entrar però ella no marxa. Amb por, Sarah truca la policia que en arribar no troba ningú i se’n va, ignorant que la dona ja és a dintre. Quan Sarah comença a sentir les primeres contraccions, entén que haurà de lluitar contra aquesta dona que vol endur-se una cosa…

Aquesta pel·lícula pot ferir la sensibilitat de l’espectador.

PROJECCIÓ: Dimecres 23 a les 20:00h

Previa PROJECCIÓ: Dissabte 19 a les 22:30h

TROPA DE ELITE

Direcció:

José Padilha

Intèrprets:

Wagner Moura, Caio Junqueira,André Ramiro

Duració:

114'

Any:

2007

Gènere:

Drama/Acció

País:

Brasil

Sinopsis:

L’any 1997, el capità Nascimento comanda un esquadró del Batalló d’Operacions Policials Especials (BOPE), un cos d’elit de la policia de Rio de Janeiro. A punt de ser pare, cerca algú que el pugui substituir. És per això que comença a instruir els aspirants Neto i Matías, amics d’infantesa, a la vegada que s’engega una operació especial de neteja a les faveles amb motiu d’una visita del Papa Joan Pau II a la ciutat.

PROJECCIÓ: Dijous 24 a les 20:00h

2na PROJECCIÓ: Dissabte 26 a les 18:00h

REGARDE MOI

Direcció:

Audrey Estrougo

Intèrprets:

Emilie de Preissac, Terry Nimajimbe, Eye Haidara

Duració:

97'

Any:

2007

Gènere:

Drama

País:

França

Sinopsis:

Al suburbi parisenc de Colombes, els adolescents són de tots els colors. Les seves vides es desenvolupen en la normalitat de créixer, discutir-se i estimar-se. Però el dia en que Jo sap que ha estat acceptat a l’Arsenal, es posa de manifest com la vida al suburbi està marcada per forts estereotips i una estricta divisió de gèneres. I així se’ns narra la història, des des del punt de vista dels nois primer, i de les noies després.

PROJECCIÓ: Divendres 25 a les 20:00h

2na PROJECCIÓ: Dissabte 26 a les 16:00h

LA VIDA SIN GRACE (Grace is gone)

Direcció:

James C. Strouse

Intèrprets:

John Cusack, Shélan O’Keefe, Alessandro Nivola

Duració:

92'

Any:

2007

Gènere:

Drama

País:

EEUU

Sinopsis:

Stanley volia fer carrera a l’exèrcit, però treballa en una botiga de productes de la llar. La seva dona, sergent, lluita a la guerra. Un dia Stanley rep la notícia de la seva mort. Tot sol amb les seves dues filles, li resulta molt difícil explicar-los el succeït i decideix emprendre un espontani viatge a un parc d’atraccions. Allunyant-se de casa, s’apropa a les seves filles i això li ajudarà a trobar el moment de dir-los la veritat.

logo festivalrec