One to One REC 2022

ELS ONE-TO-ONE ES DESENVOLUPARAN EL DIA 1 DE 16H A 19H DE LA TARDA AL VESTÍBUL DEL COL·LEGI D’ENGINYERS INDUSTRIALS DE CATALUNYA.

En el marc del RECLab també hi ha previstes les sessions one-to-one, reunions breus de 15 minuts amb experts internacionals convocats pel RECLab, que aporten l’experiència de la seva trajectòria als nous projectes en diferents fases de desenvolupament. En aquest espai, i amb la voluntat d’ampliar el ventall, se seleccionen projectes en diferents fases de desenvolupament (no necessàriament en fase de postproducció). Aquesta activitat es coorganitza juntament amb Catalan Films, realitzant la curadoria d’una selecció d’entre 10 i 15 projectes que participen d’aquesta trobada.

Per a participar en les reunions one-to-one, si us plau, empleneu aquest FORMULARI abans del 21 de novembre.

COMPLEMENTA LA TEVA EXPERIÈNCIA AL FESTIVAL REC DE TARRAGONAEnguany, el RECLab ofereix la possibilitat als participants dels one-to-one d’assistir a altres activitats professionals que tindran lloc el mateix dia 1.

La quota és de 25 €, i dóna accés al workhop professional del matí, a la inauguració del RECLab el mateix dia 1 a les 20h i a 4 tiquets per assistir a passis del Festival. Si us interessa, podeu posar-vos directament en contacte amb industry@festivalrec.com

Organitza:

Amb el suport de: