Minipop de tardor

17 h Teatret del Serrallo

Acabem el Minirec amb el Minipop de Tardor, una immersió en l’univers de dos artistes emergents, la compositora i músic Carlota Flaneur i la il·lustradora Alicia Caboblanco.

17.15  h Presentació i Taller col·lectiu Jam d’Animació. Reinventem seqüències i fotogrames.

L’Alicia Caboblanco és una il·lustradora de Madrid, on va fer Belles Arts abans de passar per l’Escola d’Art de Tarragona.  Actualment forma part de l’Associació d’Il·lustradors de la ciutat, on fa de directora d’Art. Va començar a dibuixar de ben petita i segons diu ella mateixa, com que ningú la va aturar, segueix regalant-nos imatges plenes de força i missatges contundents. Tindrem la oportunitat de conèixer millor la seva obra, alhora que experimentarem i crearem conjuntament investigant la relació de la il·lustració amb el cinema.

18.30 h Concert Carlota Flaneur

La Carlota Cerrillo és una compositora i cantant, coneguda artísticament com a Carlota Flaneur. Toca el violí des dels cinc anys però és amb la guitarra i la veu on ha construït aquest univers càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres. El seu primer EP, Brains (Hidden Track Records / Pértiga Music, 2020) produït per Ferran Palau és una petita joia que en directe s’omple de llum i de color. Tota una descoberta que no us deixarà indiferents.

*Al finalitzar la projecció s’oferirà un vermut a tots els assistents.

** Hi haurà servei de minibar (Vi Clos Pissarra, Estrella Damm i Sucs) a la terrassa del Teatret.

Minipop de Tardor- 8€

Menors de 3 anys- Entrada gratuïta

Abonament Minirec Family per a les projeccions  del  Programa Minirec (4 entrades de dos adults més dos infants menors de 12 anys) 12€