XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

Mini REC

Snowball

Director Lee Woo-jung.
Country Corea del Sud // Any 2020 // Durada 110'

TeenREC

Som l’any 1993 a Daejon, Corea del Sud. En l’últim any d’institut, Kang-yi (Bang Min-a), Ah-ram (Shim Dal-gi) and So-young (Han Sung-min) son inseparables I somnien amb escapar-se I viure noves aventures. Però allunyades del seu dia a dia, el seu univers comú es trenca i comencen a sorgir esquerdes en la seva idea romàntica de l’amistat.

Una visió colpidora del pas a l’edat adulta, que ens mostra amb tota cruesa els sentiments de vulnerabilitat, inseguretat i malestar que provoca créixer en una societat tancada i asfixiant on és molt difícil compartir les emocions.

  • Divendres 3 // 20:20 hANTIGA AUDIÈNCIA

Mironins

Director Mikel Mas Bilbao, Txesco Montalt
Country Espanya // Any 2021 // Durada 56'

Mironins és un projecte d’animació on a partir de Blue, Low i Ro, tres gotes de colors, els nens i nenes de tres a sis anys tindran la oportunitat d’endinsar-se en el mon de l’art, descobrint les formes, colors i conceptes bàsics de diferents disciplines artístiques d’una manera lúdica.

Dimarts 7/12 a les 11:30 h

MAMT, Museu d’Art Modern de Tarragona

Entrada gratuïta amb reserva prèvia aquí

Els Caçadors de Bruixes (The Witch Hunters)

Director Rasko Miljkovic
Country Sèrbia-Macedònia // Any 2019 // Durada 90'

En Jovan es creu invisible pels seus companys de classe i pels seus pares arran d’haver nascut amb una paràlisi cerebral parcial. Refugiat al món de la imaginació, és un superheroi amb els poders que ell mateix escull. De sobte, amb l’arribada de la Milica, una nova companya de classe, el seu mon imaginari passarà a convertir-se en una aventura real.

  • Dimecres 8 // 12 hTEATRET DEL SERRALLO

Minipop de tardor

17 h Teatret del Serrallo

Acabem el Minirec amb el Minipop de Tardor, una immersió en l’univers de dos artistes emergents, la compositora i músic Carlota Flaneur i la il·lustradora Alicia Caboblanco.

17.15  h Presentació i Taller col·lectiu Jam d’Animació. Reinventem seqüències i fotogrames.

L’Alicia Caboblanco és una il·lustradora de Madrid, on va fer Belles Arts abans de passar per l’Escola d’Art de Tarragona.  Actualment forma part de l’Associació d’Il·lustradors de la ciutat, on fa de directora d’Art. Va començar a dibuixar de ben petita i segons diu ella mateixa, com que ningú la va aturar, segueix regalant-nos imatges plenes de força i missatges contundents. Tindrem la oportunitat de conèixer millor la seva obra, alhora que experimentarem i crearem conjuntament investigant la relació de la il·lustració amb el cinema.

18.30 h Concert Carlota Flaneur

La Carlota Cerrillo és una compositora i cantant, coneguda artísticament com a Carlota Flaneur. Toca el violí des dels cinc anys però és amb la guitarra i la veu on ha construït aquest univers càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres. El seu primer EP, Brains (Hidden Track Records / Pértiga Music, 2020) produït per Ferran Palau és una petita joia que en directe s’omple de llum i de color. Tota una descoberta que no us deixarà indiferents.

*Al finalitzar la projecció s’oferirà un vermut a tots els assistents.

** Hi haurà servei de minibar (Vi Clos Pissarra, Estrella Damm i Sucs) a la terrassa del Teatret.

Minipop de Tardor- 8€

Menors de 3 anys- Entrada gratuïta

Abonament Minirec Family per a les projeccions  del  Programa Minirec (4 entrades de dos adults més dos infants menors de 12 anys) 12€