Margarita With a Straw

Pots veure aquesta pel·lícula online sol·licitant accés a info@festivalrec.com

Laila Kappor és una jove romàntica, una rebel en secret lligada a una cadira de rodes. Sense que la paràlisi cerebral la freni, s’embarca en un viatge de descobriment sexual i personal; un viatge que la portarà a una ruptura amb si mateixa i amb les persones més pròximes. És en la intensitat d’aquests vincles on troba la força per a ser realment ella mateixa.

A Margarita With a Straw, Shonali Bose fuig dels sentimentalismes i ens acosta amb naturalitat a la valentia de la protagonista. Per a Margarita, la paràlisi cerebral no suposa cap barrera quan es tracta d’aconseguir allò que vol.

La pel·lícula va ser un dels projectes seleccionats per al Work In Progress Lab of Film Bazaar 2013 i va guanyar el premi NETPAC en el Festival Internacional de Cinema de Toronto (TIFF) 2014, i Millor Actriu a Tallinn Black Nights. Un film que ha rebut un càlid acolliment per part del públic, i que planteja la complexitat de viure amb capacitats diferents sense traumes i amb la voluntat d’arribar a tots els públics.