JOVES PROGRAMADORS

JOVES PROGRAMADORS

Si tens entre 18 i 25 anys, t’agrada el cinema, vols saber com es crea un festival des de dins i vols aprendre sobre programació de cinema, aquesta és la teva oportunitat.

El programa Joves Programadors convida els joves a crear la seva pròpia proposta de programació per al festival, el qual obre les seves portes a una acció participativa, on els joves participaran de la programació oficial del Festival proposant una selecció de pel·lícules que arribaran al públic del festival durant el pròxim mes de novembre.

Perquè els participants disposin de les eines i coneixements necessaris, el Festival organitzarà unes sessions introductòries al món dels festivals i la gestió cultural. A través de quatre sessions presencials impartides per professionals en actiu els participants aprendran des de zero com es pensa, s’organitza i es programa un festival, obtenint els coneixements bàsics de l’organització d’activitats culturals per a idear la seva pròpia proposta de programació.

Ho faran a través del visionat de pel·lícules en exclusiva, xerrades i la presentació del seu projecte. Com a resultat de les dinàmiques de treball dels participants sortiran algunes de les propostes que podrà gaudir el públic del REC. A més, també es comptarà amb un premi relacionat amb els festivals de cinema.