festival locarno pelis rec tarragona
THE ORDINARIES
SINOPSIS

Dia: 3 de novembre

Hora: 20.00h

Duració: 120′

Director/ra: Sophie Linnenbaum

VOSE

Secció: MIRA’M

Quin personatge series si la nostra societat fos una pel·lícula? Series el protagonista o un secundari que desapareix a la primera escena? Davant d’aquesta pregunta es troba Paula, la protagonista de THE ORDINARIES, una faula distòpica que imagina una societat dividida per rols cinematogràfics.

 Entrada Lliure. En acabar la projecció, es durà a terme un col·loqui conduït per la Núria Araüna, professora del Departament d’Estudis de Comunicació URV.

SYSTEM CRASHER
SINOPSIS

 

DIA; 10 de novembre

Hora: 20.00h

Lloc: Teatre Metropol (Rambla Nova, 36 – Tarragona)

Duració: 118′

Director: Nora Fingscheidt

VOSE

Secció: MIRA’M

La Benni té 9 anys i una energia desenfrenada. A la seva salvatge cerca d’afecte porta a tothom del seu voltant a la desesperació. És petita, però perillosa; allà on va, acaba sent expulsada: és allò que el servei de protecció del menor anomena una system crasher. Passa per diverses llars d’acollida a la recerca d’un amor que ningú sembla poder donar-li, ella només vol tornar amb la seva mare!

 Entrada Lliure. En acabar la projecció, es durà a terme un col·loqui amb en Jaume Descarrega, director tècnic del PSICURT i membre de la Comissió de Cultura del COPC.

Pel·lícula per determinar
SINOPSIS

 

Dia: 17 de novembre

Hora: 20.00h

Duració:

Director:

VOSE

Secció: MIRA’M

La pel·lícula programada per aquesta sessió serà escollida pels joves participants del programa Joves Programadors també inclòs dins de les propostes del programa GEN REC. A través d’aquesta acció, els joves proposaran algunes de les pel·lícules que arribaran al públic del Festival durant el mes de novembre.

 El programa Joves Programadors inclou el visionament de pel·lícules en exclusiva, xerrades i la presentació d’esdeveniments, entre els quals s’inclou l’elecció de la pel·lícula que es podrà veure i comentar el divendres 17 de novembre a l’Espai Jove Kesse.