XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

Autors de Tarragona 2022

EL MEU NOM ÉS CLITORIS (El meu nom és clitoris)

Director Toni Alarco
Country Catalunya // Language VOCat // Any 2022 // Durada 5'

Projecció conjunta amb ‘LOS DEMONIOS DE BARRO’

Presentem a Tarragona el darrer curtmetratge en stop-motion de l’artista local Toni Alarcó, “El Meu Nom és Clítoris”, basat en el llibre d’Isabel Llavoré Fàbregas, bibliotecària al Catllar. Isabel va escriure el còmic “Hola i fins aviat”, guanyador del concurs 8M 2021 de l’Ajuntament de Tarragona. Ara aquest còmic és un curt d’animació fet amb plastilina on el clítoris es converteix en un personatge amigable i simpàtic.

  • Divendres 4 // 12:00hTEATRE METROPOL

MÉS ENLLÀ DE LA FRONTERA (Més enllà de la frontera)

Director AAVV
Country Catalunya // Language Cat. Cast. i Àrab // Any 2021 // Durada 21'

Es tracta d’un projecte de Tarragona Impulsa, projecció gratuïta amb reserva d’invitació

Oferir una oportunitat laboral en un àmbit global, més enllà d’haver obtingut una feina. Aquest és el principal objectiu del programa Treball i Formació Joves Tutelats i Extutelats, que organitzen l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa, i el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Un total de 10 joves d’entre 19 i 20 anys participen en el projecte. Tots ells van arribar a la ciutat com a migrants i van accedir a pisos tutelats, totalment sols, i veuen la iniciativa com una forma de desenvolupar el seu futur. Gràcies al curs de Creació de continguts audiovisuals i Community manager de la Casa d’Oficis ens introduirem en la visió de quatre dels joves que participen d’aquest programa.

  • Diumenge 4 // 17:00hTEATRE METROPOL

ALÉSH (Alèsh)

Director Laia Rutman Puche, Kilian Saldaña
Country Catalunya // Any 2022 // Durada 14'

Projecció conjunta amb ‘SONNE’

Un retrat íntim d’Aleix Cantón, un jove transgènere diagnosticat amb un trastorn de l’espectre autista (TEA). L’Aleix s’ha convertit en una figura pública amb més de 120.000 seguidors a Tik Tok, on trenca tabús i estereotips compartint les seves experiències amb el TEA i la transició de gènere. En aquest documental no només descobrim com l’Aleix afronta la comunicació i els processos de socialització, sinó també, com les xarxes socials poden ser un escenari idoni per fer-ho.

  • Dilluns 5 // 18:00hTEATRE METROPOL

TT (TETE) (TT (TeTe))

Director Xavier Prim Nolla
Country Catalunya // Language VOCat // Any 2022 // Durada 12'

Projecció conjunta amb ‘SOMEWHERE OVER THE CHEMTRAILS’

Dos germans discuteixen. El menor surt amb la seva moto a agafar marihuana a uns coneguts del gran. La ràbia del jove i el menyspreu dels camells resultaran en una tensa situació en què s’acabarà veient involucrat el germà gran.

  • Dimarts 6 // 18:00hTEATRE METROPOL

DEMÀ HO DEIXEM (Demà ho deixem)

Director David Moragas
Country Catalunya // Language VOCat // Any 2022 // Durada 19'

Projecció conjunta con ‘REGRA 34’

Projecció conjunta amb ‘REGRA 34’ Dos homes gais es retroben a casa seva, una nit, quan torna un d’ells, que ha passat el cap de setmana a l’estranger. Un tête à tête filmat amb l’elegància i la penetració psicològica pròpies del cinema de David Moragas (“A Stormy Night”).

  • Divendres 29 //