Abonaments REC 2021

De l’1 al 8 de desembre!!

Els abonaments es poden adquirir a partir del 28 d’octubre fins als 7 de desembre*

RECurrent 15€

Abonament de 3 pel·lícules.

Preu: 15€+despeses de gestió

RÈCord 25€

Abonament de 5 pel·lícules.

Preu: 25€+despeses de gestió

REC&Roll 40€

Abonament de 8 pel·lícules.

Preu: 40€+despeses de gestió

12€ 2 adults+2 nens menors de 12 anys

Aquests abonaments només es poden fer servir en les pel·lícules programades entre l’1 i el 8 de desembre, no serà possible bescanviar-los per cap de les projeccions prèvies.

*Un cop publicada la programació del REC 2021, accedeix a la compra online de la pel·lícula que vulguis reservar en aquesta mateixa pàgina www.festivalrec.com  i bescanvia el teu abonament per les pel·lícules (3, 5 o 8) que triis.

** La compra de l’abonament no garanteix l’accés a la sessió si les entrades estan esgotades. Assegura la teva entrada i estalvia’t la cua bescanviant el teu abonament prèviament i online.

Per qualsevol dubte, pots escriure’ns a taquilles@festivalrec.com o venir a les nostres taquilles del Teatre Tarragona els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre, de 9 a 13h, i una hora abans a les taquilles dels espais específics de cada projecció.

*Els abonaments només es poden bescanviar per les pel·lícules programades dins el XXI REC, de l’1 al 8 de desembre de 2021. Les Projeccions Prèvies no s’inclouen en aquests abonaments.