L’audiovisual recorre la trajectòria de joves migrats i la seva evolució  després de la seva arribada a Tarragona  

Oferir una oportunitat laboral en un àmbit global, més enllà d’haver obtingut una feina.  Aquest és el principal objectiu del programa Treball i Formació Joves Tutelats i ex  tutelats, que organitzen l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa, i el  Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).  

Els responsables d’aquest programa han tutoritzat l’elaboració d’un documental, que  duu per títol Més enllà de la frontera i que el Festival REC 2022 ha projectat aquest  diumenge en el marc de la programació d’enguany. L’acte de projecció ha comptat  amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; el conseller d’Educació,  Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Manel Castaño; la directora de la Casa dels  Oficis, Alba Navarro, i del col·lectiu que ha treballat per a fer realitat el documental,  que s’ha projectat al Teatre Metropol.  

Un total de 10 joves d’entre 19 i 20 anys han participat en la confecció i rodatge del  projecte. Tots ells van arribar a la ciutat com a migrants i van accedir a pisos tutelats,  totalment sols, i veuen la iniciativa com una forma de desenvolupar el seu futur.  Gràcies al curs de Creació de continguts audiovisuals i Community manager de la  Casa d’Oficis, l’audiovisual mostra la visió de quatre dels joves que participen  d’aquest programa.