XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

El Festival REC 2022 projecta el documental  MÉS ENLLÀ DE LA FRONTERA de  Tarragona Impusa

L’audiovisual recorre la trajectòria de joves migrats i la seva evolució  després de la seva arribada a Tarragona  

Oferir una oportunitat laboral en un àmbit global, més enllà d’haver obtingut una feina.  Aquest és el principal objectiu del programa Treball i Formació Joves Tutelats i ex  tutelats, que organitzen l’Ajuntament de Tarragona, mitjançant Tarragona Impulsa, i el  Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).  

Els responsables d’aquest programa han tutoritzat l’elaboració d’un documental, que  duu per títol Més enllà de la frontera i que el Festival REC 2022 ha projectat aquest  diumenge en el marc de la programació d’enguany. L’acte de projecció ha comptat  amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà; el conseller d’Educació,  Ocupació, Desenvolupament Econòmic, Manel Castaño; la directora de la Casa dels  Oficis, Alba Navarro, i del col·lectiu que ha treballat per a fer realitat el documental,  que s’ha projectat al Teatre Metropol.  

Un total de 10 joves d’entre 19 i 20 anys han participat en la confecció i rodatge del  projecte. Tots ells van arribar a la ciutat com a migrants i van accedir a pisos tutelats,  totalment sols, i veuen la iniciativa com una forma de desenvolupar el seu futur.  Gràcies al curs de Creació de continguts audiovisuals i Community manager de la  Casa d’Oficis, l’audiovisual mostra la visió de quatre dels joves que participen  d’aquest programa.