El festival oferirà el pròxim 3 de desembre la sessió vermut de presentació del cicle de pel·lícules amb la projecció de ESTIU 1993, juntament amb la seva directora, Carla Simón

Enguany, les activitats encarades a públic familiar prenen el nom de MiniREC

El Festival REC 2017 també es viurà al Serrallo

Aquesta edició, les projeccions del Festival REC s’acosten arran de mar. El Teatret del Serrallo acollirà les Sessions Vermut, cites que es duran a terme durant els dies festius en un emplaçament preparat per acollir projeccions cinematogràfiques, pensades per gaudir juntament amb una de les tradicions típicament tarragonina com és el vermut. L’entrada a aquest esdeveniment inclourà la pel·lícula i el vermut.

La primera de les sessions de presentació del cicle es durà a terme el pròxim diumenge, 3 de desembre, quan els espectadors podran gaudir del llargmetratge ESTIU 1993, amb la presència de la seva directora, Carla Simón, que es desplaçarà a Tarragona per a conversar sobre la pel·lícula juntament amb els espectadors.

Les pròximes sessions al Teatret del Serrallo inclouran les pel·lícules ANCHOR & HOPE / TERRA FERMA (dimecres 6 de desembre) de Carles Marqués-Marcet (’10.000 KM’), RARA (divendres 8 de desembre), LE SEMEUR (LA MUJER QUE SABÍA LEER) (dissabte 9 de desembre) i CHAVELA (diumenge 10 de desembre). Totes les sessions començaran a les 12 del migdia.

Enguany el cicle d’activitats encarades al públic familiar pren el nom de MiniREC

Projecció de films escollits expressament per a fer les delícies per a tota la família. Aquesta és la proposta que planteja el cicle d’activitats MiniREC, que certifica l’estreta col·laboració del Festival REC amb el Minipop.  Enguany, el MiniREC ha seleccionat pel·lícules adreçades no sols als infants i que compten amb una proposa artística i de qualitat que captivaran a tots.

En aquesta línia, els llargmetratges que s’oferiran a les instal·lacions de l’Antiga Audiència dins de MiniREC seran diversos. El públic podrà gaudir de la darrera proposta de Michel Gondry, MICROBE ET GASOIL (dimecres 6 de desembre a les 12 hores); la pel·lícula ESTIU 1993, de Carla Simón (dimecres 6 de desembre a les 16 hores); LA VIDA LLIURE, de Marc Recha (dijous 7 de desembre a les 12 hores).

Finalment, de cara al diumenge 10 de desembre a les 16 hores, el MiniREC projectarà el llargmetratge EL MALVADO ZORRO FEROZ, de Benjamin Renner i Patrick Imbert, que ha estat preseleccionada als Oscar com a Millor Pel·lícula d’Animació i guanyadora de l’edició present dels Cèsar en la mateixa categoria.

Per últim, destacar que el MiniREC d’enguany també inclou diversos tallers que es duran a terme durant les projeccions de pel·lícules destinades a públic adult, de manera que els més petits tindran una alternativa d’oci al voltant de la cultura al mateix temps que els grans gaudeixen de les propostes del festival. Aquest acte es duu a terme amb la col·laboració de Tecletes.