Els abonaments estaran disponibles del 31 d’octubre al 10 de novembre, i es podran adquirir als punts habituals de venda anticipada

A partir del dimarts 31 d’octubre es podran adquirir les entrades anticipades per al REC 2017, que se celebrarà del 4 al 10 de desembre a Tarragona. Els abonaments en oferta es podran trobar a Shiva Music (c/Cos del Bou, 15), El Lloro (c/Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (c/Fortuny, 23).

Fins el 10 de novembre, els abonaments es podran comprar a preus especials: el de 3 pel·lícules tindrà un preu de 12€, el de 5, de 18€  i el de 8 pel·lícules costarà 25€.

A partir de l’11 de novembre, es podran adquirir abonaments de 5 pel·lícules al preu de 25€.

Durant el festival, les entrades individuals tindran un preu de 6 € (5€ presentant el Carnet Jove o del Club TR3SC). D’altra banda, l’entrada de la sessió familiar tindrà un preu de 6€ per un adult i un nen.

Les entrades per al Festival també es podran adquirir via online a la web d’Atrapalo (www.atrapalo.com) o a les mateixes taquilles el dia de les projeccions mitja hora abans de l’inici de la pel·lícula