El cicle d’activitats prèvies al Festival Internacional de Cinema de Tarragona es realitzarà entre el 30 d’octubre i el 28 de novembre a l’Auditori Caixa Forum i a l’Antiga Audiència, i comptarà amb la presència de directors de renom que van passar pel festival durant els seus inicis

 

Sota el títol “15!”, el Festival REC iniciarà el proper 30 d’octubre una sèrie de projeccions per conmemorar els quinze anys d’existència del Festival. Les pel·lícules incloses en aquest cicle tenen com a punt en comú que, en un moment o altre, els seus directors han participat al REC en els seus inicis com a realitzadors.

 

Carles Marqués-Marcet, guardonat amb el Goya com a millor director novell, serà l’encarregat d’obrir el cicle amb la seva cinta 10.000 Km. La seguiran 3 bodas de más, de Javier Ruiz Caldera; Mapa, d’Elías León Siminiani; Tres dies amb la Família, de Marc Coll; No one’s child, de Vuk Rsumovic; Game Over, de la tarragonina Alba Sotorra, i, finalment, Pagafantas, de Borja Cobeaga.

 

Tots els passis es duran a terme a l’Auditori Caixa Fòrum i a l’Antiga Audiència. En finalitzar les projeccions, els espectadors tindran l’oportunitat de conversar amb els directors de les pel·lícules.

CONSULTEU EL PROGRAMA AQUÍ