¿Qué Hicimos Mal?

Sessions Vermut

Quantes vegades hem mirat enrere i hem pensat per què no va sortir allò? Non ti preocuppare, no sols ho has pensat tu, aquí hi trobaràs complicitat… Una jove cineasta passa per una petita crisi de parella mentre prepara el seu pròxim projecte. En aquest, es llança a la carretera en un viatge que la portarà d’Itàlia a Mèxic, per a trobar-se amb antics amors, i preguntar-se, amb grans dosis d’humor i sinceritat, què va passar.

Jugant amb les capacitats creatives del cinema, la directora ens regala tot un retrat generacional en el qual l’emotivitat confusa dialoga amb la constant insatisfacció, mentre qüestiona el mite de l’amor romàntic en un temps de relacions líquides. Liliana Torres, (guanyadora del Premi de la Crítica amb el seu debut “Family Tour” en REC 2013) reprén el joc de miralls entre actors i personatges reals d’aquell film, i després de passar pel nostre RECLab (“Primer Test 2018”), torna a Tarragona amb el seu segon llarg de ficció.

Jugant amb referents com a “Alta fidelitat” o “Broken flowers” mestizats pel flirteig amb la no ficció, “¿Qué hicimos mal?” destaca per emprendre el seu propi camí, i ser tan ferm, auto irònica i honesta amb el seu destí com la seva protagonista.

Secció oficial al Festival de Sevilla

Amb la presència de la directora Liliana Torres