Karnawal

La vida no és fàcil a la regió fronterera de Jujuy (Argentina), però Cabra és un jove amb un somni: vol ser ballarí professional de Malambo. La competició més important de la seva vida arribarà en el pròxim Carnestoltes, i ell estarà preparat malgrat tot i tots. Però el seu pare, un ex convicte incontrolable, sembla tenir uns altres plans.

El debutant Juan Pablo Félix mostra la seva tècnica depurada al servei d’una narrativa envolupant. Amb uns seductors enquadraments que estudien els moviments i una mà ferma per a dibuixar una atmosfera tibant, construeix una història que t’atrapa des de la primera seqüència, saltant del drama social a un inesperat thriller.

Emmarcat en un paisatge salvatge, entre la ciutat i la pampa, aquesta seductora i intrigant trama avança gràcies a dos actors en estat de gràcia, un pare carismàtic, el gran actor xilè Alfredo Castro, i la revelació Martin López, la magnètica presència del qual et condueix sense descans fins als crèdits finals. Tots dos posen rostre a l’eterna lluita entre les forces del bé i el mal, mentre et sents atrapat pels rítmics i hipnòtics moviments dels ballarins de Malambo.

World Premiere a Tallinn Black Nights

Biznaga d’Or Festival de Màlaga

Millor Pel·lícula, Director i Actor al Festival de Guadalajara

Menció Especial Coup de Couer CineLátino Tolosa

Estrena a Catalunya