AKA Nadia

Als seus 17 anys, la Nadia s’enamora d’un jove activista palestí, en Nimer. No sembla conscient del que aquest romanç secret pot implicar a la seva vida. Al principi l’activitat d’en Nimer és menor, però en incrementar la implicació, es casen d’amagat i fugen lluny d’Israel. La Nadia haurà de prendre decisions que aniran més enllà del que espera, i que tindran conseqüències imprevisibles en el seu futur.

Tova Ascher s’enfronta a la realitat present en incomptables històries, però des d’un nou punt de vista: les víctimes innocents que paguen un preu terrible, no només pels actes dels demés, sinó pels propis. Un melodrama modern que tracta un tema delicat sense caure en sensibleries i planteja múltiples preguntes a l’espectador: pot una persona reinventar-se oblidant completament el seu passat? Podem lidiar amb les seves conseqüències?

Amb una impactant performance de Neta Spiegelman que sosté tot el relat, AKA Nadia ens agafa del braç i ens porta per dècades de vida oculta, moments llegits entre línies i episodis a peu de pàgina de la història.

Estrena a Espanya