El Festival REC 2023 finalitzarà amb alçada, amb la preestrena del nou treball del director Michel Gondry, LE LIVRE DES SOLUTIONS, que arriba a Tarragona com a estrena a l’estat español

El geni desbordant que va inspirar a tota una generació, ja sigui amb els seus videoclips que defineixen una era (The White Stripes, Björk, The Chemical Brothers, Massive Attack, Foo Fighters i un llarg etcètera), o els seus films plens de creativitat (“Olvídate de mí”, “La ciencia del sueño”, etc), torna al cinema amb un conte a mig camí entre la comèdia esbojarrada i les referèncias autobiogràfiques. El REC el presentarà en exclusiva, després d’haver presentat al REC 2017 el seu film anterior, Microbe et Gasoil.

Marc fuig amb tot el seu equip a un petit poble de Cevennes per enllestir la seva pel·lícula amb la seva tia Denise. Ja a lloc, la seva creativitat es manifesta en un milió d’idees que el submergeixen en un caos estrany. Aleshores, Marc comença a escriure el “llibre de les solucions”, una guia de consells pràctics que podria ser la solució a tots els seus problemes.

Basat en la seva pròpia experiència professional, el nou llargmetratge de Michel Gondry confirma el retorn de cineasta francès a la comèdia directa, amb un film tendre i commovedor que s’endinsa en les dificultats que comporta la creació d’una història. La pel·lícula tracta sobre el camí de la creativitat i la força dels nous llenguatges al servei d’un dels oficis més vells i bells; explicar històries. LE LIVRE DES SOLUTIONS clourà el Festival REC 2023 el diumenge 26 de novembre, a les 20 hores al Teatre Metropol