La primavera confirma la bona relació del REC i la plataforma de cinema Filmin. Així ho avalen  les xifres de visionat de la selecció que el Festival ha programat a Filmin, que canalitza l’esperit  innovador de l’equip de programació i la capacitat dels organitzadors de localitzar el talent  d’arreu del món. 

Durant aquestes setmanes, el públic ha gaudit de belles rareses cinematogràfiques poc vistes,  estrenes i grans èxits d’altres edicions que no havien tingut l’oportunitat de ser revisitades amb  calma. Del conjunt de propostes, cal destacar la bona acollida de perles com MABOROSI  (1995) —el debut del mestre Hirokazu Koreeda, molt poques vegades projectat en públic— que  va ser visionada per més de 5.000 espectadors, després que aquest fos el llargmetratge que va  estrenar el REC 2022.  

Pels que no van poder gaudir de l’Edició Primavera a Filmin, el Festival manté el seu canal  obert, amb algunes de les joies que li han donat la projecció actual.

Visita’l! CANAL REC A FILMIN