Com a Festival que impulsa òperes primes, per al REC sempre és motiu d’orgull comprovar la  trajectòria ascendent d’aquelles propostes que hem vist néixer. Aquest és el cas de tres  llargmetratges que van participar en l’edició de 2022 del Primer Test del Laboratori REC Lab i  que, aquests dies, es poden veure a la Croisette, dins d’un programa molt extens que confirma  Cannes com un dels principals festivals de cinema del món.  

Quins llargmetratges impulsats pel REC es podran veure a Cannes?  

CREATURA, d’Elena Martin, viu la seva estrena mundial a la Quinzena de Realitzadors de  Cannes, l’única pel·lícula espanyola seleccionada a aquesta secció. El seu segon  llargmetratge, després de ‘Júlia ist’, que també va passar pel RECLab, és un viatge  d’autoexploració, des de la infància i adolescència de la protagonista. 

El segon llargmetratge, en aquest cas, de Pau Calpe, LLOBÀS passa pel Mercat de Cannes entre els títols seleccionats en la categoria Spanish Screenings. Aquestes projeccions per als  professionals d’indústria permeten avançar en el recorregut a projectes com aquest film, una  recreació contemporània del mite dels homes llop. 

Finalment, també està present, A les projeccions del Marché du Film “Málaga goes to Cannes”,  ON THE GO, el film de María Gisèle Royo o Julia de Castro, produï per Jur Productions, S.L. Molta sort als equips dels tres llargmetratges! 

GOES TO CANNES