MARCHÉE DE CANNES

Tarragona ha acollit la projecció les pel·lícules finalistes del Premi del Públic LUX, que han  finalitzat amb un gran èxit de públic en totes les sessions destinades a sumar vots per decidir  Premi del Públic LUX. 

En el marc del REC Edició Primavera, el Festival ha col·laborat en les projeccions,  organitzades per Europe Direct Tarragona, en l’assessorament i promoció de continguts  d’aquesta proposta cultural, que ha permès recuperar títols que van arrasar en la darrera edició  del Festival REC, com la comèdia TRIANGLE OF SADNESS o ALCARRÀS, passant per films  imperdibles, d’impacte i multipremiats, com CLOSE, de Lukas Dhont. Les projeccions del Premi del Públic Lux pretenen reforçar els vincles entre la política i la  ciutadania, convidant el públic europeu a convertir-se en protagonista actiu i votar per les seves  pel·lícules preferides.

El termini es tanca el 12 de juny del 2023.

FOTO: Europe Direct Tarragona