XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

Gran èxit de públic de les projeccions a Tarragona dels  finalistes del Premi del Públic LUX

MARCHÉE DE CANNES

Tarragona ha acollit la projecció les pel·lícules finalistes del Premi del Públic LUX, que han  finalitzat amb un gran èxit de públic en totes les sessions destinades a sumar vots per decidir  Premi del Públic LUX. 

En el marc del REC Edició Primavera, el Festival ha col·laborat en les projeccions,  organitzades per Europe Direct Tarragona, en l’assessorament i promoció de continguts  d’aquesta proposta cultural, que ha permès recuperar títols que van arrasar en la darrera edició  del Festival REC, com la comèdia TRIANGLE OF SADNESS o ALCARRÀS, passant per films  imperdibles, d’impacte i multipremiats, com CLOSE, de Lukas Dhont. Les projeccions del Premi del Públic Lux pretenen reforçar els vincles entre la política i la  ciutadania, convidant el públic europeu a convertir-se en protagonista actiu i votar per les seves  pel·lícules preferides.

El termini es tanca el 12 de juny del 2023.

FOTO: Europe Direct Tarragona