Les jornades vinents del Primer Test es duran a terme els dies 23, 24 i 25 de novembre, durant la celebració de la XXIII edició del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

Quina olor fa el cinema que encara no coneixem i del qual tothom parlarà l’any vinent? Buscar i ajudar als realitzadors i realitzadores cinematogràfics que seran importants en el futur i ajudar-los ara és l’objectiu de les jornades Primer Test del RECLab del Festival REC, que obre camí per als professionals del futur i els ofereix temps, ajuda i espai per a finalitzar els seus llargmetratges audiovisuals espanyols en fase de postproducció.

La convocatòria per a presentar les propostes en la pròxima edició del Primer Test, que es durà a terme els dies 23, 24 i 25 de novembre, ja està oberta. Tots els interessats ja poden llegir les bases completes de participació i omplir el formulari per a participar en el Primer Test 2023, que es durà a terme en el marc de la XXIII edició del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

Els projectes seleccionats al Primer Test es presenten en sessió a porta tancada davant d’una selecció internacional de programadors/es, consultors/es i agents de venda i de distribució, amb l’objectiu de generar debats constructius i creatius per tal d’afavorir l’accés d’aquests projectes al mercat internacional. 

Enguany, la trobada professional comptarà amb la presència d’una doctor edit i es durà a terme un workshop enfocat a divulgar eines i espais per als i les professionals del sector, així com donar a conèixer noves finestres de desenvolupament i públics. 

COM PARTICIPAR EN EL PRIMER TEXT 2023

Descarregueu les bases d’inscripció de l’edició del Primer Test 2023. 

Si desitgeu participar en l’edició d’enguany, completeu el següent formulari: