XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

El Festival REC obre les bases de participació en el Primer Test 2023

Les jornades vinents del Primer Test es duran a terme els dies 23, 24 i 25 de novembre, durant la celebració de la XXIII edició del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

Quina olor fa el cinema que encara no coneixem i del qual tothom parlarà l’any vinent? Buscar i ajudar als realitzadors i realitzadores cinematogràfics que seran importants en el futur i ajudar-los ara és l’objectiu de les jornades Primer Test del RECLab del Festival REC, que obre camí per als professionals del futur i els ofereix temps, ajuda i espai per a finalitzar els seus llargmetratges audiovisuals espanyols en fase de postproducció.

La convocatòria per a presentar les propostes en la pròxima edició del Primer Test, que es durà a terme els dies 23, 24 i 25 de novembre, ja està oberta. Tots els interessats ja poden llegir les bases completes de participació i omplir el formulari per a participar en el Primer Test 2023, que es durà a terme en el marc de la XXIII edició del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona.

Els projectes seleccionats al Primer Test es presenten en sessió a porta tancada davant d’una selecció internacional de programadors/es, consultors/es i agents de venda i de distribució, amb l’objectiu de generar debats constructius i creatius per tal d’afavorir l’accés d’aquests projectes al mercat internacional. 

Enguany, la trobada professional comptarà amb la presència d’una doctor edit i es durà a terme un workshop enfocat a divulgar eines i espais per als i les professionals del sector, així com donar a conèixer noves finestres de desenvolupament i públics. 

COM PARTICIPAR EN EL PRIMER TEXT 2023

Descarregueu les bases d’inscripció de l’edició del Primer Test 2023. 

Si desitgeu participar en l’edició d’enguany, completeu el següent formulari: