El 3 de desembre de 21.40 h a 22:20 h, ens ve a veure Espaldamaceta. Darrere d’Espaldamaceta es troba el cantautor tarragoní José Juan González. Aquest any ha publicat el seu nou disc “Yo y Espaldamaceta”, un àlbum punyent en què desembolica tota la seva trista, amb la companyia de la seva veu i la guitarra.

El 5 de desembre de 22:00 h a 22:30 h, comptarem amb la presència d’Ellas Music Band. Ellas Music Band és un trio musical format per tres dones de diferents països, residents a Catalunya des de fa molts anys. A través de la seva música expressen com les arrels que porten uneixen totes les cultures. El seu repertori és molt divers, passant de músiques balcàniques, a catalanes, músiques de l’Amèrica Llatina, afroamericanes, etc. A part de versions de cançons conegudes i tradicionals, també presenten les seves pròpies composicions.

Per acabar de posar la cirereta al pastís, el 7 de desembre de 22:30 h a 23:30 h tindrem a Radio Reggae, que és el nou nom dels components de Zulú 9.30. Es tracta d’un grup de música mestissa, nascut a Barcelona, fortament influenciats pel reggae.