El Festival REC 2022 anuncia la projecció sorpresa de l’edició d’aquest 2022. El darrer dia del Festival d’enguany, els espectadors podran gaudir del llargmetratge HUNT. CAÇA A L’ESPIA, una producció que suposa, ni més ni menys, que el salt a la direcció del protagonista de la coneguda sèrie “El joc del calamar”, Lee Jung-jae, en la direcció cinematogràfica.

Els espectadors i espectadores podran visionar-la aquest pròxim dimecres, 7 de desembre, a les 20:15 h al Teatre Metropol, en un passi sorpresa que ja és tradició en el marc del Festival i que enguany mostrarà el talent d’aquesta cara, coneguda per a molts, darrere la càmera. El llargmetratge és un thriller trepidant, emmarcat en la lluita de poder entre Corea del Sud i la seva veïna del Nord, que promet tirotejos, persecucions, girs de guió i un ritme frenètic, rodat com una cursa a contrarellotge.

D’aquesta manera, el Festival amplia amb una nova proposta la seva extensa programació d’òperes primes, amb una nova incorporació de luxe que arriba de Corea del Sud. Aquest és, per cert, país molt conegut per als seguidors del REC, ja que la programació d’enguany –com la d’anys anteriors – compta amb diverses referències (com les pel·lícules I HAVEN’T DONE ANYTHING i l’elenc d’actors de la imperdible BROKER, de Hirokazu Koreeda); un exemple que aquest país compta amb una excel·lent salut cinematogràfica.HUNT. CAÇA A L’ESPIA, que es va estrenar al Festival de Cannes i ha passat amb gran èxit pel Festival de Sitges, ens situa a la Corea dels anys 80, quan les tensions amb el veí del Nord es troben en un punt culminant, després de l’assassinat del president Park per l’agència d’intel·ligència coreana, l’exèrcit torna a aconseguir el poder.  Corea del Nord ho veu com una oportunitat per a una invasió futura i envia un dels seus espies. Dos alts responsables de la seguretat sud-coreana tenen la missió de perseguir l’infiltrat. A partir d’aquest punt, es desenvolupa una autèntica celebració cinematogràfica, en la qual el ritme és l’autèntic protagonista.