I si tinguéssim l’opció de veure la primera passada privat de la gran pel·lícula, encara per descobrir, de la que tothom parlarà en el futur? Aquesta és l’oportunitat que tenen els agents internacionals que visionaran les set peces de la secció Primer Test del Festival REC 2021, una ocasió especial en la qual el festival de cinema de Tarragona cedeix un espai per a aquells projectes que actualment es troben en fase de postproducció i que desitgen rebre el consell de distribuïdors, programadors i agents de vendes.

En aquesta 8a edició del Primer Test —que es durà a terme els dies 3 i 4 de desembre de 2021— el Festival REC continua apostant de manera clara per descobrir, acompanyar, formar i promocionar nous talents cinematogràfics. Per aconseguir-ho, l’edició d’aquest any suma un nou comitè de convidats d’alt valor professional, format per agents de vendes, representants de festivals, i film advisers, que ajudaran els participants i els assessoraran.