REC Festival 2021

El Festival REC arriba a la seva 21a edició amb la voluntat de continuar promocionant els joves creadors amb la nostra principal secció internacional totalment consolidada amb l’eslògan ‘’des de les obres del present, parlem de la creació del futur’’.

Amb la nostra competició internacional i les activitats paral·leles, portem molts anys parant atenció als nous formats, directors i narratives, així com als processos d’investigació i d’experimentació vigents i les noves pràctiques que sorgeixen a través de la xarxa. Conceptes, doncs, que ens dibuixen un objectiu complex i busquen nous i possibles denominadors a l’hora de plantejar una definició contemporània de cinema.

El REC Festival Internacional de Cine de Tarragona, per tal de continuar dibuixant aquest diàleg amb la contemporaneïtat del cinema actual, obre novament la convocatòria del seu concurs Òpera Prima Internacional. El festival, a més, desenvolupa polítiques i accions per apropar aquestes obres al seu públic.

Amb el fi de seguir amb els nostres objectius, el REC Festival Internacional de Cine de Tarragona celebrarà una nova edició del 2 al 8 de desembre de 2021.


CONDICIONS GENERALS DE PARTICIPACIÓ

S’accepten obres de qualsevol format, sempre que es tracti d’un primer (o segon) llargmetratge (ficció o documental) del director, amb un mínim de 60 minuts de duració, finalitzades entre gener de 2019 i setembre de 2021, i no estrenades en pantalles comercials espanyoles.

L’àmbit de participació és internacional.

Descarrega’t les Bases de participació on trobaràs tota l’informació necessària per a registrar la teva pel·lícula, i recorda que per a completar la inscripció cal omplir correctament el Formulari d’Inscripció amb tots els camps requerits.

El termini d’inscripció i recepció de les obres finalitza el 10 de setembre de 201.