XXIII Edició: del 22 de novembre al 26 de novembre de 2023

Teatre Metropol

Projeccions prèvies al CaixaForum Tarragona

El Festival REC obre el concurs per la imatge gràfica de l’edició del 2021

El concurs està obert a artistes i creadors nascuts o residents a la província de Tarragona i només es podrà realitzar una proposta, ja sigui de forma individual o col·lectiva.
El 19 de juliol s’obre la primera fase, en la qual els qui decideixin presentar-se han de presentar un primer esborrany. La data límit per a presentar aquesta primera proposta és el 12 d’agost.

Quan queden cinc mesos per l’edició del Festival REC 2021 –previst del 2 al 8 de desembre d’enguany- s’obre de manera oficial la primera fase del concurs que decidirà la imatge gràfica de l’edició del 2021 del festival, una primera selecció dels treballs presentin les candidates i candidats abans del pròxim 12 d’agost. A partir d’aquell dia, s’establirà un període de selecció de tres preseleccionats i/o seleccionades que, novament, gaudiran de temps per a presentar la seva proposta final el pròxim 31 d’agost. L’anunci públic del guanyador o guanyadora serà el 6 de setembre. La proposta que resulti escollida percebrà una quantitat econòmica pel disseny de la imatge corporativa de l’edició 2021 del festival i també de les diverses aplicacions.


Tots els detalls sobre el funcionament del concurs es poden consultar en les bases publicades en aquesta mateixa web, a Convocatòries 2021.


“El REC sempre ha funcionat com a porta d’entrada a Tarragona d’estrenes internacionals i com a punt de punt de trobada i desenvolupament per al talent estatal del camp cinematogràfic, però també vol ser referència per a la creació local. És per aquest motiu que anem més enllà de la creació audiovisual, i obrim la convocatòria de la nostra imatge gràfica i oferim la possibilitat als creadors i les creadores del territori per a dissenyin la imatge del XXI REC. Per a nosaltres és molt interessant mantenir el fil conductor que ens uneix amb el territori, a banda de ser un termòmetre de la creativitat a les comarques de Tarragona”, explica el director del Festival REC, Xavier Garcia Puerto.

Resum convocatòria del concurs d’imatge Festival REC 202

  • Obertura de la convocatòria: 19 de juliol de 2021
  • Termini per a presentar la proposta inicial: 12 d’agost de 2021
  • Comunicació dels tres pre seleccionats: 17 d’agost de 2021
  • Termini per a presentar proposta final per als 3 seleccionats: 31 d’agost de 2021
  • Anunci públic del guanyador: 6 de setembre de 2021

Trobareu tota la informació i les Bases del Concurs a les Convocatòries 2021