Ja es poden enviar obres per a la competició oficial Opera Prima, la secció Autors de Tarragona i el laboratori per a pel·lícules en postproducció Primer Test

Les seccions Opera Prima i Autors de Tarragona obren la convocatòria per al REC 2017

Així, qui vulgui presentar un llargmetratge a la secció Opera Prima ja pot fer-ho seguint les instruccions indicades a les bases de la convocatòria. La secció competitiva Opera Prima, la principal del festival, està dedicada a primeres obres (i segones en cas que la primera no s’hagi estrenat comercialment) i és una convocatòria internacional.

Pel que fa a la mostra local no competitiva Autors de Tarragona, està adreçada a curtmetratges (i, en casos excepcionals, llargmetratges) realitzats per directors de la província de Tarragona.

El termini d’inscripció per Opera Prima i Autors de Tarragona finalitzarà el proper 15 d’agost.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DE LES SECCIONS OPERA PRIMA I AUTORS DE TARRAGONA

La convocatòria de Primer Test, també oberta

Aquells productors i directors que tinguin un llargmetratge en fase de postproducció i vulguin rebre l’assessorament d’agents internacionals també poden participar a la convocatòria Primer Test, el laboratori del REC.

En aquesta secció, que forma part de les activitats professionals del Festival REC, es mostrarà un primer tall de les pel·lícules a porta tancada davant d’una sèrie d’experts internacionals (agents de vendes, distribuïdors, programadors, etc.) que oferiran als directors i productors el seu assessorament per afavorir l’entrada de la pel·lícula al mercat internacional.

En els darrers anys han passat per Primer Test pel·lícules com Júlia Ist (Biznaga de Plata al Festival de Málaga), Game Over (Karlovy Vary, Festival de Málaga, Premi Gaudí al Millor Documental) o La muerte en la Alcarria (Visions du Réel).

Els projectes en postproducció es podran presentar a la convocatòria fins el 8 de setembre.

CONSULTA AQUÍ LES BASES DE LA SECCIÓ PRIMER TEST