El Festival REC 2023 posa a la venda els abonaments a cegues de l’edició d’enguany, que se celebrarà del 22 al 26 de novembre de 2023.

Quan queden encara tres setmanes per l’inici del Festival, ja es poden comprar abonaments a un preu extremadament competitiu a través de web del REC (https://www.festivalrec.com), que ofereix l’oportunitat de comprar visionats “a cegues” de les pel·lícules, és a dir, sense conèixer encara la programació del REC d’enguany, que s’anunciarà el pròxim 7 de novembre.

A la pàgina web del REC 2023 es pot triar entre tres tipus diferents d’abonament:

–  El RECcurrent, que ofereix 3 pel·lícules per 15 euros.

–  El RÈCord, que agrupa 5 pel·lícules per 20 euros.

–  El REC&Roll, que inclou 8 pel·lícules per un total de 28 euros.

Un cop s’hagi escollit l’opció desitjada, els compradors rebran un codi de l’abonament al seu correu, que es podrà bescanviar per la pel·lícula que escullin, un s’activi la venda d’entrades. Aquesta és l’ocasió per adquirir visionats per al Festival REC 2023 a un preu realment competitiu. Un cop s’anunciï la programació, a partir del dimarts 7 de novembre, el preu dels abonaments s’incrementarà.Aquesta opció permet als seguidors més fidels del REC poder gaudir, de nou, de pel·lícules en preestrena, de belles rareses encara per descobrir o de les noves apostes del talent internacional, que troben en el Festival REC una porta per a donar-se a conèixer. Ho demostren films com PARASITE (2019) o AFTERSUN (2022) o SURO (2022) o 20.000 ESPECIES DE ABEJAS (2023), que han participat en el laboratori professional del REC i el públic les ha pogut gaudir en visionats realment especials.