El REC Festival Internacional de Cine de Tarragona celebrarà una nova edició del 30 de novembre al 7 de desembre de 2022. 

El Festival arriba a la 22a edició amb la voluntat de continuar promocionant els autors locals, a través de la secció no competitiva Autors de Tarragona del XXII REC.

Per tal d’oferir una finestra al talent local, el REC obre novament la convocatòria de la seva secció Autors de Tarragona, una mostra de peces audiovisuals on podrem veure una mostra dels millors treballs de realitzadors de la nostra província. 

Presenteu-vos a la convocatòria de peces audiovisuals d’autors locals per a la secció no competitiva Autors de Tarragona del XXII REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona. 

CONSULTEU LES BASES DE PARTICIPACIÓ

Quines peces poden presentar-se?

Es podran presentar a la convocatòria peces audiovisuals de qualsevol gènere que compleixin els següents requisits:

– Estar realitzades per autors nascuts o residents a la província de Tarragona

– Haver estat realitzades entre gener del 2020 i setembre del 2022

– Tenir una durada no superior a 15’ 

Com inscriure’s?

Per inscriure una peça a la convocatòria, caldrà omplir el formulari d’inscripció de la convocatòria Autors de Tarragona. 

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Únicament, es podran enviar obres a través del formulari i en línia, per tant, hauran d’estar en un enllaç privat amb la respectiva contrasenya. 

Terminis i calendari

Les peces es podran presentar a la convocatòria fins al 25 d’octubre del 2022. 

La selecció de les peces es comunicarà personalment als autors a través del correu electrònic facilitat i públicament a la Festa PreREC 2022. 

Les peces seleccionades es projectaran durant la celebració del XXII REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona, que tindrà lloc del 30 de novembre al 7 de desembre del 2022. 

A LES BASES TROBAREU TOTES LES DADES D’AQUESTA SECCIÓ NO COMPETITIVA DEL FESTIVAL