El festival manté el compromís per les veus més innovadores de l’escena audiovisual local amb les projeccions dels treballs de Marina Burgués, Gerard Gil, Belinda Bonan, Albert Mariné, Sarah Pérez, Mónica Lek, Arian Araujo i Carolina Lucas, que presenten els seus treballs més personals.

D’entre les propostes d’enguany, destaca la mirada al Carnaval de Tarragona que proposa Carolina Lucas (Carnaval sansa jove), la força estilística del curtmetratge d’animació de Belinda Bonan (Me, a monster?) i la trajectòria internacional de la vallenca Mònica Lek (And she hisses).

Un any més, el Festival REC actuarà com a aparador d’alguns dels realitzadors audiovisuals més innovadors de les comarques de Tarragona que, com en ocasions precedents, mostraran els seus darrers treballs en el l’escenari que ofereix la programació del festival, un programa que cada any està ple d’estrenes internacionals i de films que reflexionen sobre la realitat canviant que ens envolta.

D’aquesta manera, i amb aquesta proposta d’autors i autores pròxims al territori, la cita cultural vol mantenir i potenciar el seu caràcter ‘glocal’, amb una programació capaç de reunir treballs cinematogràfics de diversos llocs del món que reflexionen sobre els canvis que han marcat els darrers mesos, una programació que s’enriqueix també amb l’aportació d’algunes de les veus més suggerents del panorama audiovisual local, que troben en la selecció ‘Autors de Tarragona’ el seu espai per a oferir-nos obres que, cadascú amb el seu llenguatge propi i referències, també ofereixen una reflexió social i estilística del nostre entorn.

En l’edició d’enguany es podran veure les obres de Marina Burgués, Gerard Gil, Belinda Bonan, Albert Mariné, Sarah Pérez, Mónica Lek i Arian Araujo, produccions que també —i d’una manera similar a les produccions que integren el cicle Close Encounters, que es podrà veure en aquesta edició d’enguany del Festival REC— tracten sobre l’actualitat immediata, el concepte de distància i, en últim terme, els efectes de la pandèmia. El treballs dels autors tarragonins també se centren en grans temes com la cura del planeta, les relacions personals o el pas del temps, entre molts altres.

Per poder veure al detall els films que es proposen podeu accedir a https://www.festivalrec.com/seccions/autors-de-tarragona/