Pel·lícules per a tota la família i tallers

Projecció de films escollits expressament per a fer les delícies per a tota la família. Aquesta és la proposta que planteja el cicle d’activitats MiniREC, que certifica l’estreta col·laboració del Festival REC amb el Minipop. Enguany, el MiniREC ha seleccionat pel·lícules adreçades no sols als infants i que compten amb una proposa artística i de qualitat que captivaran a tots.

En aquesta línia, les activitats d’aquest nou cicle -novetat d’enguany- del Festival REC 2017 ja han començat, entre elles les projeccions de cinema familiar i els tallers.

“La idea parteix del concepte de propostes com el Minipop, que compagina cultura i oci per a tota la família, que hem volgut aplicar al REC d’enguany”, confirmen des de l’organització del festival, alhora que afegeixen que “hem agafat la proposta de cinema familiar que durant diversos anys ja proposava el festival i l’hem ampliat enguany, agafant del conjunt de la programació aquelles opcions que poden agradar a grans i petits, per a compartir l’experiència de gaudir de pel·lícules de qualitat i que fugen dels estàndards del cinema d’aquest tipus”.

En aquesta línia e diumenge 10 de desembre a les 16 hores (Antiga Audiència) el MiniREC projectarà el llargmetratge EL MALVADO ZORRO FEROZ, de Benjamin Renner i Patrick Imbert, que ha estat preseleccionada als Oscar com a Millor Pel·lícula d’Animació i guanyadora de l’edició present dels Cèsar en la mateixa categoria.

Per últim, destacar que el MiniREC d’enguany també inclou diversos tallers que es duran a terme durant les projeccions de pel·lícules destinades a públic adult, de manera que els més petits tindran una alternativa d’oci al voltant de la cultura al mateix temps que els grans gaudeixen de les propostes del festival. Aquest acte es duu a terme amb la col·laboració de Tecletes i la pròxima sessió se celebrarà el diumenge 10 de desembre a les 18 hores, també a l’Antiga Audiència.

Fotos de Jaime Rojas