La roda del REC ja està en plena marxa. Arriba el tercer dia del festival amb activitats dins i fora de la sala de projecció.

REC oferirà dues estrenes a Espanya i una a Catalunya. REC va a la universitat i coneixerem els guanyadors del PRIMER TEST.

Un cop inaugurat oficialment el Festival REC, Tarragona quedarà sumergida al cinema fins al dia 6 de desembre. El tercer dia del festival, aquest divendres, ja arriba carregat d’activitats cinematogràfiques.

Dues estrenes a Espanya i una a Catalunya
L’Antiga Audiència acollirà dues estrenes a l’estat espanyol i una a Catalunya aquest divendres. Per una banda, és estrena estatal el film de l’israelià Asaph Polonsky premiat a Cannes, One Week and a Day (18 h), una tragicomèdia en què un israelià enfronta el dol amb ironia i bon humor, derrotant agressivament nens al ping-pong, discutint amb els veïns i fumant marihuana.

 Per l’altra banda, s’estrena a Catalunya La mano invisible (20 h) del director espanyol David Macián, un film que ens convida a la reflexió sobre el món laboral en l’actualitat. Aquesta pel·lícula, a més, té segell tarragoní amb l’actor de casa, Edu Ferrés.

 La projecció que tanca el tercer dia de festival és la israeliana, A.K.A. Nadia (22 h) de la directora Tova Ascher. El film, que s’estrena a l’estat espanyol en mans del REC,  narra l’impacte dels conflictes històrics a l’àmbit personal i el problema de la identitat i l’acceptació de l’altre.

REC als Estudis de Comunicació de la URV i reconeixements del PRIMER TEST
El REC estarà a la Universitat Rovira i Virgili divendres al matí (11 h) amb una conferència del membre del jurat internacional del REC, la Pamela Biénzobas, que forma part de la Federació Internacional de crítics de cinema i ha fet de jurat a tots els festivals de referència com ara Cannes, San Sebastià, Berlinale, Venècia, Toulouse, Rotterdam i Toronto. Biénzobas farà una conferència als alumnes de Comunicació Audiovisual a classe de guió.

Per l’altra banda, divendres sabrem quins projectes audiovisuals en fase de postproducció se n’emportaran els reconeixements.

Entrades i abonaments
Les entrades per les pel·lícules es poden comprar per Atrápalo o en taquilla mitja hora abans de cada projecció. Els abonaments pel festival es poden adquirir al Cafè La Cantonada, El Lloro i al Shiva Music.

Podeu consultar la programació completa del REC a la pàgina web del festival: www.festivalrec.com