Els abonaments al preu rebaixat estaran disponibles a partir d’aquest dijous 3 fins al pròxim 10 de novembre. Les entrades del festival es podran adquirir en diferents punts de venda a la ciutat.

 

Bones notícies per aquells del que vulguin passar una setmana de cinema. A partir d’aquest dijous 3 de novembre ja es poden comprar els abonaments i les entrades anticipades per al Festival Internacional de Cinema de Tarragona. REC és, com sempre, una bona oportunitat per veure les millors pel·lícules de l’any en mans dels millors directors joves i fins al dijous 10 de novembre els abonaments tindran uns preus especials: 3 entrades sortiran a 12 €, 5 entrades a 18 € i 8 entrades al preu ganga de 25 €. A partir de l’11 de novembre els abonaments de 5 pel·lícules estan a 25 euros.

Les entrades individuals a taquilla, en canvi, tindran un preu de 6 € i de 5 € amb Carnet Jove o Tr3sC. Per la sessió familiar, per l’altra banda, l’entrada serà 6 € per un adult + un nen.

La venda d’entades està oberta ja també pels concerts de RECLaNuí i són 10 € el preu anticipat i 12 € en taquilla. Aquestes es poden adquirir al Shiva Music (C/Cos del Bou, 15).

Els abonaments i entrades anticipades es poden adquirir al Shiva Music (C/Cos del Bou, 15), El Lloro (C/Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (C/Fortuny, 23). Les entrades també es podran comprar individualment a la taquilla mitja hora abans de cada pel·lícula i més endavant també es podran comprar a la web d’Atrapalo (www.atrapalo.com). El REC enguany se celebra del 30 de novembre al 6 de desembre 2016.