Els llargmetratges en posproducció es podran presentar a la secció des del 15 de setembre fins el 4 de novembre

Un any més i per tercera vegada des de la seva creació el 2014, obre la seva convocatòria Primer Test, el laboratori del REC. Primer Test ofereix la possibilitat a produccions i coproduccions espanyoles de rebre l’assessorament d’agents internacionals (agents de vendes, programadors, distribuïdors, etc.), i així facilitar als projectes un recorregut d’èxit al mercat internacional.
En les dues edicions anteriors, han passat per Primer Test llargmetratges com Game Over, d’Alba Sotorra, seleccionada per a Karlovy Vary i Gaudí al Millor Documental al 2016.

En aquesta edició, Primer Test compta amb col·laboradors com el festival L’Alternativa o When East Meets West, un dels mercats més importants d’Europa, que seleccionarà un dels projectes presentats per a la seva secció de work in progress Last Stop Trieste.

A més, durant el REC se celebraran també les trobades One To One, amb la col·laboració de Catalan Films, en què es donarà la possibilitat de presentar projectes als experts convidats i rebre’n assessorament.

>CONSULTEU LES BASES DE PRIMER TEST 2016<