El penúltim dia arriba carregat de projeccions com Siembra, In The Crosswind, As I open my eyes i Victoria. A més, tindrà lloc la sessió familiar amb el film Un dia perfecte per volar. La esperada Nit Bizarra tancarà la sessió de diumenge.

El públic més familiar podrà gaudir de la delícia creada pel director Marc Recha. Un dia perfecte per a volar ens farà reflexionar sobre la paternitat i la relació entre pares i fills a través de la narració d’un conte de mil episodis. La sessió és a les 11:30h a l’Antiga Audiència.

Ja en sessió de tarda, la mateixa Antiga Audiència acollirà fins a quatre projeccions.  A les 16h serà el torn de la colombiana Siembra dels directors Ángela Osorio i Santiago Lozano i que és estrena  a Espanya. Un cant als desarrelats que busquen esperança de vida lluny de la seva terra. S’erigeix com una obra suggestiva i emocionant a través d’una història humana. La productora de Siembra es Contravía Films, la mateixa companyia que va produir Los Hongos, guanyadora del REC2014.

In the crosswind agafarà el relleu a les 18h. La cinta de Martti Helde ens transportarà al 1941, quan més de 40.000 persones del Bàltic van ser deportades a Sibèria per Stalin i destaca per la seva singular aposta visual encisadora i sorprenent.

Posteriorment obriu bé els ulls amb As I open my eyes (20h). Una producció conjunta entre Tunísia i França i de la directora Leyla Bouzid. Ambientada just abans de la revolució gessamí a Tuníssia, ens parla d’una doble realitat. Els joves en un país esgotat, les dones al Sud del Mediterrani. Motors que van empentar el canvi.

Finalment, Victoria, del director alemany Sebastian Schipper, tancarà la sessió cinèfila del dia a les 22h. Rodada en un llarg pla seqüència de més de dues hores, Victoria segueix la història d’una jove que veu com una nit de festa esbojarrada desencadenarà una sèrie d’esdeveniments que provocaran un gir total en la seva vida.

I per arrodonir la jornada arriba La Nit Bizarra. Un dels imperdibles del REC que s’ha celebrat ininterrumpidament des dels inicis del festival.  Els espatarrants Verbena Warriors Hortera Sound System, una de les sensacions de la temporada, s’encarregaran de donar ritme amb el seu espectacle “Del Mixtape al Destape”. La sala Zero acollirà aquesta darrera nit del Festival a partir de les 24h.