Les ofertes d’abonaments estaran disponibles fins el proper 25 de novembre. Les entrades del festival es podran adquirir en diferents punts de la ciutat, via online i també a taquilles el mateix dia de les projeccions.

A partir d’aquest dimecres 18 de novembre ja es poden adquirir els abonaments i les entrades anticipades per al REC a l’Oficina de Turisme de la Rambla Nova, Shiva Music (c/Cos del Bou, 15), El Lloro (c/Governador González, 18) i al Cafè Restaurant la Cantonada (c/Fortuny, 23). Fins al 25 de novembre, els abonaments es podran comprar a preus especials: el de 3 pel·lícules tindrà un preu de 10€, el de 5, per 15€  i el de 8 pel·lícules costarà 20€.

A partir del 26 de novembre, es podran adquirir abonaments de 5 pel·lícules al preu de 20€. Les entrades individuals tenen un preu de 5 € (4€ presentant el Carnet Jove o del Club TR3SC). D’altra banda, l’entrada de la sessió familiar tindrà un preu de 5€ per un adult i un nen.

També es poden adquirir a partir del mateix 18 de novembre els passis per al RECLaNuí amb un preu de 7€ l’anticipada. A taquilla, el preu serà de 9€. Les entrades per al Festival també es podran adquirir via online a la web d’Atrapalo (www.atrapalo.com) o a les mateixes taquilles el dia de les projeccions mitja hora abans de l’inici de la pel·lícula.

Les invitacions per a la Inauguració, també aquest dimecres

Des d’aquest dimecres també es podran recollir les invitacions especials a les taquilles del Teatre Metropol per a la Inauguració del REC, que tindrà lloc el 3 de desembre a les 22 hores. El director Cesc Gay serà l’encarregat de donar el tret de sortida al Festival presentant el que va ser la seva Opera Prima, Hotel Room. Les invitacions es poden passar a recollir en horari de taquilles. Dimecres, dijous i divendres de 12h a 14h i el mateix divendres de 18h a 20h.